Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hevosurheilu: Vermon Ravikoulun liiketoiminta lakkautetaan – Toiminta jatkuu Vermon Ravirata Oy:n alla

Vermon ravirata
AOP

Vermon raviradan yhteydessä toimineen Vermon Ravikoulun liiketoiminta oli aiemmin Ypäjän hevosopiston alaista. Juuri päättyneiden YT-neuvottelujen tuloksena toiminta kuitenkin muuttuu.

Vermon Ravikoulun liiketoiminnan lopettamisesta kerrottiin yrityksen Facebook-sivuilla. YT-neuvotteluissa ei kuitenkaan jouduttu jakamaan yksiäkään potkuja.

– Neuvotteluiden lopputuloksen päädyttiin lakkauttamaan Vermon Ravikoulun liiketoiminta. Neuvotteluiden piirissä oli kaksi henkilöä, joille tarjotaan muuta työtä Hevosopistolla, koulun Facebook-sivuilla kerrotaan.

Kyse ei ollut kuitenkaan Ravikoulun vaan Hevosopiston YT-neuvotteluista, jotka koskivat Hevosopiston Ravikoulun työntekijöitä. Kuten aikaisemmin on uutisoitu, Vermon Ravirata Oy ottaa Ravikoulun toiminnan haltuunsa ja jatkaa sitä omissa nimissään.

– Työntekijän haku on parhaillaan käynnissä ja haastattelukierros menossa, ja lisäksi täytyy löytää tietysti opetuskäyttöön sopivat hevoset ja ponit, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä vahvistaa.

Vermon Ravikoulun toiminta keskeytyi koronan takia maaliskuussa 2020 ja on ollut yhtä saman vuoden syksyn lyhyttä jaksoa lukuun ottamatta sen jälkeen keskeytyksissä.

– Nyt on tavoitteena käynnistää se vuodenvaihteessa uudestaan, Häyhä aikatauluttaa.

Lähde: Hevosurheilu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut