Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Sébastien Ogier sai jälleen rangaistuksen kypäräsääntöjen rikkomisesta

Sébastien Ogier Jyväskylän MM-ralli 2021
AOP

Toyotan Sébastien Ogier on saanut yhden minuutin aikarangaistuksen siitä, että ei ollut kiinnittänyt kypärähihnaansa kunnolla 12. erikoiskokeella Jyväskylän MM-rallissa.

Ranskalainen Sébastien Ogier oli viides viimeiseen päivään lähdettäessä, mutta Jyväskylän MM-rallin tuomaristo rankaisi häntä lauantai-iltana Jyväskylän rallitukikohdassa järjestetyn kuulemisen jälkeen. Tuomaristom päätöksessä sanottiin, että Ogier ei ollut kiinnittänyt kypärän hihnaansa oikein Päijälan erikoiskokeella aikaisemmin päivällä.

Ogier teki saman rikkomuksen tammikuussa Monte Carlon rallissa ja tuomarit antoivat minuutin aikarangaistuksen sekä 800 euron sakot kummallakin kerralla Toyota-kuskille.

Ogier kertoi tuomaristolle, ettei hänellä ollut mitään keinoa selittää, miksi hihna olisi irrotettu erikoiskokeella. Hän sanoi, ettei kypärän kiinnittämisellä ollut kiirettä erikoiskokeella, ja se oli toisin kuin Monte Carlon rallissa, jossa hän yksinkertaisesti unohti kiinnittää kypärän hihnan. Hän lisäsi myös, että hän ei voinut mitenkään kiinnittää kypärää puoliksi; se tehtiin joko oikein tai ei ollenkaan.

Rangaistuksesta huolimatta Ogier on viidennellä sijalla, kun neljä erikoiskoetta oli jäljellä. Hän voisi vielä varmistaa kuljettajien mestaruuden sunnuntaina, mutta tarvitsisi rallijohtajan Elfyn Evansin keskeytyksen samalla kun hän sijoittuisi vähintään neljänneksi ja tekisi pisteitä itse Power Stage -erikoiskokeella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli