Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Venäjän painimaajoukkue aiheutti välikohtauksen lennolla Oslon MM-kisoihin

paini
AOP

Venäjän painimaajoukkue sai dramaattisen aloituksen Oslon MM-kisoilleen. Useat Norjaan matkalla olleista Venäjän edustajista heitettiin pois lentokoneesta torstai-iltana häiriökäyttäytymisen jälkeen.

Venäjän painimaajoukkue oli matkalla Norjan Osloon Hollannin Amsterdamin kautta, kun matkaan tuli mutkia. Osa maajoukkueen jäsenistä ei suostunut noudattamaan lentoyhtiö KLM:n maskisääntöjä ja heidät lopulta poistettiin lennolta.

Hollannin sotilaspoliisi vahvisti auttaneensa saamaan seitsemän venäläistä pois koneesta.

– Saimme eilen raportin häiriöstä lentokoneessa. Se oli tilanne, jossa ryhmä venäläisiä aiheutti levottomuuksia. He eivät halunneet käyttää kasvomaskia, eikä lentokoneen kapteeni halunnut heitä lennollee, tiedottaja Marvin van den Engh kertoi.

Poliisi lähetti lentokoneeseen useita partioita. Van den Engh ei kommentoi, miten tilanne sujui.

– Yleensä kun koneen miehistö päättää, että joku ei voi jatkaa matkaa, ilmapiiri on loistava, hän sanoo.

Venäläiset olivat tyytymättömiä Hollannissa saamaansa kohteluun

Venäjän maajoukkueen tiedottaja Vjatšeslav Abdusalamov saapui ensimmäisenä Oslon MM-kisoihin. Hänellä oli oma versionsa tapahtumista.

– Olimme koneessa, joka oli lähdössä Osloon Amsterdamista. Jotkut meistä käyttivät kasvomaskia peittämättä nenäämme. Heille kerrottiin ja korjattiin maski, Abdusalamov sanoo.

– Muutamaa minuuttia myöhemmin turvallisuushenkilöstö ja poliisi tulivat ja pyysivät heitä ottamaan matkatavaransa ja poistumaan koneesta. He eivät riidelleet kenenkään kanssa, he eivät olleet aggressiivisia tai riidanhaluisia. Kaikki, joiden kanssa puhuimme, olivat samaa mieltä.

Abdusalamov on yksi niistä seitsemästä, jotka eivät saaneet jatkaa lennolla. Hän yritti toimia tulkkina venäjästä englanniksi, mutta väittää, ettei häntä kuultu. Venäläinen kutsuu reaktiota oudoksi ja uskoo, että lentokoneessa oli muitakin, jotka eivät käyttäneet kasvomaskia.

KLM:n tiedottajalla Carina Bergqvistillä oli yksiselitteiset terveiset venäläisille.

– Käytä lentäessäsi kasvomaskia. Se on pakollista.

Bergqvist sanoo, että tämä on uusi tilanne lentoyhtiölle. Tämän seurauksena kone viivästyi tunnin, ja Oslon lentoasemalle saapui suunniteltua vähemmän matkustajia.

– Muistaakseni meillä ei ole ollut tämän kanssa ongelmia aiemmin. Se on ollut määräys jo jonkin aikaa, Bergqvist sanoo.

Absualamov on julkaissut Instagramissaan useita videoita Oslon-matkasta. Useissa videoissa ryhmä kävelee lentokentällä ilman maskia. Videolla paikalliset poliisit opastavat heitä myös lentokentällä.

Perjantaiaamuna, yhden päivän myöhässä, painijat saapuivat perille – ilman matkatavaroita.

– Vietimme yön Amsterdamin lentokentällä. Siellä oli erittäin vaikea olla ja epämukavaa maata. Urheilijat nukkuivat paikoillaan, Abdusalamov kertoi.

– Voin vahvistaa, että seitsemän Venäjän joukkueeseen kuuluvaa henkilöä ei saanut jäädä lennolle Amsterdamissa, Norjan painiliiton pääsihteeri Morten Sandnes kertoi.

Tietojen mukaan muut lennolta poistetut henkilöt olivat Abdulrašid Sadulajev, valmentaja Dzambolat Tedejev, Timur Bizjojev, Jevgeni Žerbaev ja Abasgadži Magomedov.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit