Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Venäläinen maailmanennätys-voimailija Vladimir Sineglazov on menehtynyt

painonnosto
AOP

Venäläinen Vladimir Sineglazov, joka teki 26 maailmanennätystä painonnostossa, kuoli Venäjällä Jeletissä Lipetskin alueella koronavirukseen 61 -vuotiaana. Asiasta kertoi kaupunginhallituksen lehdistövastaava uutitoimisto TASS:lle.

Jeletin kaupunginhallituksen lehdistövastaava vahvisti suru-uutisen.

– Kyllä, valitettavasti surulliset uutiset saapuivat tänään – Vladimir Sineglazov kuoli. Hän osallistui erilaisiin tapahtumiin. Hän kuoli koronavirukseen, hän oli 61-vuotias, tiedottaja sanoi.

Sineglazov syntyi ja kasvoi Jeletsissä. Vuonna 1990 hän osallistui Neuvostoliiton painonnostomestaruuskisojen avajaisiin ja esitteli taitojaan. Vuodesta 1991 lähtien hänestä tuli pysyvä osallistuja Venäjän valtion urheilukomitean alaiseen Theater of Poweriin ja hän suoritti muiden urheilijoiden joukossa ainutlaatuisia voimailutemppuja.

Vuonna 1995 hän teki kaksi maailmanennätystä: hän, ollessaan poikittaisspaagaatissa kahdella tuolilla, nosti 88 kg:n painon neljä kertaa ja piti sitten 156 kg:n painon samassa asennossa. Venäjän Guinnessin ennätysten kirjassa hänen saavutuksensa on merkitty kahdesti.

Urheilija osallistui eri vuosina Guinnessin ennätysten haltijoiden kansainvälisille festivaaleille Tšekissä, Saksassa, Moskovassa ja useissa muissa tapahtumissa. Yhteensä 26 hänen maailmanennätystään kirjattiin Guinnessin ennätysten kirjaan. Vuonna 2009 Sineglazov tunnustettiin Venäjän vahvimmaksi mieheksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut