Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Karhubasket täydensi sentteriosastonsa Simeon Carterilla

Karhubasket Korisliiga
AOP

Karhubasket on tehnyt 1 + 1 -vuotisen pelaajasopimuksen 203 senttisen ja 98 kiloisen yhdysvaltalaisen Simeon Carterin kanssa. Sopimuksessa on seuran optio kaudesta 2022-2023, jonka käytöstä Karhubasket päättää viimeistään alkukesästä 2022.

Viime kaudella 25-vuotias Simeon Carter pelasi Serbian KLS-liigassa OKK Novi Pazarin joukkueessa. 28 ottelussa tilastoihin tuli keskiarvoiksi 10,8 pistettä, 6,1 levypalloa ja 1,5 torjuntaa. Avausviisikossa hän oli 19 kertaa ja peliaikaa tuli noin 21 minuuttia per kamppailu. Kakkoset upposivat mukavalla 68 prosentin ja vapaaheitot 84 prosentin tarkkuudella.

Ennen Serbiassa pelattua ensimmäistä ammattilaiskautta Carter pelasi neljä kautta yliopistossa. Yliopistoura alkoi kaudella 2015-2016 Iowa Statessa. Iowassa vastuu jäi vähälle, joten kauden 2016-2017 jälkeen hän vaihtoi Georgia Southern yliopistoon. Vaihdon yhteydessä kausi 2017-2018 jäi kokonaan pelaamatta.

Kaudet 2018-2019 ja 2019-2020 toi vastuuta tasaisesti, ja jälkimmäisellä kaudella peliaikaa tuli runsaat 21 minuuttia ottelua kohden. Tilastoihin tuli rivi 7,7 pistettä, 5,4 levyriä ja 1,5 torjuntaa. Kakkoset hän upotti 53 prosentin tarkkuudella.

– Harjoituspelimme osoittivat vielä selkeämmin uuden pelitapamme haastavuuden, joten riittävän aktiivisen ja liikkuvan sentterin löytäminen on ollut vaikea rasti, päävalmentaja Janne Koskimies aloittaa uuden pelaajasopimuksen kommentoinnin.

– Meille oli tarjolla muutama kokeneempi ja kohtuullisen kovan CV:n omaava pelaaja, mutta emme halunneet tehdä nyt mitään kompromisseja puolustuspään konseptin toteutuksen suhteen, vaan päädyimme nuorempaan ja kovan potentiaalin omaavaan Carteriin. Hänen vahvuudet ovat nimenomaan puolustuspäässä, johon hän tuo energisyydellään ja vertikaalipelaamisella lisäarvoa.

Carterille on selvä roolitus jo tiedossa.

– Koimme myöskin, ettemme halua tuoda joukkueeseen enää pelaajaa, joka tarvitsee hyökkäyspäässä usein palloa käsiinsä voidakseen olla tehokas. Ehkä tässä suhteessa itse kukin on oppinut jotain virheistä, joita joukkueen rakentamisessa on aiemmilla kausilla tehty. Carter on suoraviivainen pick and roll -pelaaja, jonka tehtävä on avata lisää tilaa takakentän pelaajille ja olla aktiivinen hyökkäyslevypalloissa.

Carter saapuu Suomeen ja Kauhajoelle ensi viikonloppuna. Pienen karenssin ja lääkärintestien jälkeen mies pääsee liittymään joukkueen harjoitusvahvuuteen loppuviikosta. Numerolla 33 pelaava Carter on edustuskelpoinen heti, kun paperit Serbiasta ovat saapuneet Suomeen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo