Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Siilinjärven Pesis luopuu miesten Superpesis-paikastaan

Siilinjärven Pesis miesten Suomensarja
AOP

Siilinjärven Pesis luopuu miesten Superpesiksen sarjapaikastaan seuran johtokunnan tekemällä päätöksellä. Pesäpalloliitto ei täytä SiiPeltä vapautuvaa sarjapaikkaa.

Siilinjärven Pesis Ry:n puheenjohtaja Jukka Pasanen kuvaa seuran johtokunnan tekemää päätöstä raskaaksi, mutta näkee sen ainoana vaihtoehtona ajatellen taloudellisia riskejä muuttuneessa toimintaympäristössä.

– Luonnollisesti mieli on raskas päätöstä pohdittaessa, mutta samalla pitää kääntää katseet tulevaan rakentaen Pohjois-Savon pesäpallolle kestävä tulevaisuus, Pasanen toteaa seuran tiedotteessa.

Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari painottaa kokonaisvaltaisuuden merkitystä haastavina aikoina, kun korona-pandemian aiheuttamat vaikutukset heijastuvat seuratoimintaan.

– Päätöksien vaikeutta voin vain kuvitella. Onneksi luopuminen ei mitätöi tai vähennä hienojen hetkien arvoa Superpesiksessä Mantun perinteisessä pesispyhätössä. Suuret kiitokset superpesisajalta koko seuralle ja jokaiselle Siilinjärven puuhaihmiselle.

– Tänään ja tulevaisuudessa on ensiarvoisen tärkeää tarkastella seuratoimintaa laaja-alaisesti, Huotari sanoo.

Pesäpalloliitto ei täytä Siilinjärven Pesikseltä jäävää sarjapaikkaa kaudelle 2022.

– SiiPen tekemän ratkaisun vaikutuksia kilpailutoimintaan työstetään päivä kerrallaan, päätöksiä ei tehdä päivässä tai kahdessa. Ensimmäisenä tarkastelussa ovat miesten Halli-SM-ottelut. SiiPen tilalle ei kuitenkaan nosteta toista joukkuetta tässä tilanteessa, Pesäpalloliiton virkaa tekevä toiminnanjohtaja Jonne Kemppainen kertoo.

Siilinjärven Pesiksen tämänkertainen taival miesten Superpesiksessä päättyy kolmen kauden jälkeen. Seuran edustusjoukkueet pelaavat naisten Ykköspesistä ja miesten Suomensarjaa kaudella 2022.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo