Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Ilkka-Pohjalainen: Manse PP:n mestaripelinjohtaja Matti Iivarinen lopettaa uransa

Matti Iivarinen pesäpallo
AOP

Pesäpallon tuore Suomen mestari Matti Iivarinen lopettaa pelinjohtajauransa tähän kauteen. Asiasta uutisoi maanantai-iltana sanomalehti Ilkka-Pohjalainen.

Tamperelaisen Manse PP:n miesten Superpesis-mestaruuteen johtanut Matti Iivarinen kertoo päättävänsä uransa huipulla.

– Tämä pesisjuttu oli nyt tässä. Pitää keskittyä työntekoon, Iivarinen kertoi Ilkka-Pohjalaisen haastattelussa.

56-vuotias Iivarinen lopettaa mittavan pelinjohtajauransa huipulla: hän luotsasi Manse PP:n miesten pesäpallon Suomen mestariksi tänä vuonna. Aiemmin hän oli voittanut pelinjohtajana kaksi SM-hopeaa ja pelaajana kaksi SM-kultaa, yhden hopean ja kaksi pronssia.

Iivarinen toimi kaksi kautta Manse PP:n pelinjohtajana. Iivarisen ilmoitus tarkoittaa, että Mansen peliä johtaa ensi kaudella uusi henkilö.

Iivarinen nousi tällä kaudella tilastokärkeen miesten Superpesiksen pelinjohtajien pelimäärätilastossa. Haastattelimme Iivarista Penkkiurheiluun saavutuksen tiimoilta ennätyksenteon yhteydessä.

Iivarisen oma pelaajaura alkoi 1983 ja pelinjohtajana hän aloitti 2000-luvun alussa. Hän työskentelee siviilityössään opettajana Alajärvellä.

Lähde: Ilkka-Pohjalainen

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo