Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennisammattilaisten liitto ATP:n suojaustutkinnat etenevät

tennis
AOP

Riippumaton raportti, jonka tilasi aiemmin tällä kaudella, on valmistunut. Se on keskeinen osa ATP:n yleistä turvatarkastusta, jolla varmistetaan, että kaikki ammattitennikseen osallistuvat aikuiset ja alaikäiset ovat turvassa ja suojassa väärinkäytöksiltä.

Raportin teki asiantuntijaryhmä, jota johtaa Iso-Britannian Metropolitan Policen entinen etsivä ylitarkastaja Chris Smart. Raportissa hahmotellaan useita laaja-alaisia ​​suosituksia sen varmistamiseksi, että suojelu sisällytetään kaikkiin ATP-organisaatiotoiminnan osa-alueisiin.

Käsiteltäviä aiheita ovat väärinkäytösten ennaltaehkäisy, raportointi ja tutkinta, kurinpitotoimenpiteet, toimintaperiaatteet, tapahtumaturvallisuus, koulutus, tietojen jakaminen, yhteistyö muiden tenniselinten kanssa ja erityisten suojauskeinojen nimittäminen.

ATP arvioi nyt suosituksia välittömien seuraavien vaiheiden tunnistamiseksi ja kehittää pidemmän aikavälin suojausstrategian kaikkiin väärinkäytöksiin, myös perheväkivaltaan.

Massimo Calvelli, ATP:n toimitusjohtaja, kertoi asioiden etenemisestä.

– Organisaationa tunnustamme tarpeen tehdä enemmän varmistaaksemme, että kaikki ammattilaistenniksessä mukana olevat ihmiset tuntevat olonsa turvallisiksi ja suojatuiksi. Suojausraportin suositukset auttavat meitä lähestymään tätä asiaa tehokkaasti. Olemme sitoutuneet tekemään merkittäviä askeleita eteenpäin ja tiedämme, että tämä ei ole yön yli -prosessi.

Samanaikaisesti on käynnissä sisäinen tutkimus Alexander Zverevia koskevista väitteistä Shanghain ATP Masters 1000 -tapahtumassa vuonna 2019. ATP tuomitsee täysin kaikenlaisen väkivallan tai hyväksikäytön ja tutkii tällaiset väitteet, jotka liittyvät käyttäytymiseen ATP-jäsenturnauksessa.

Calvelli kommentoi myös tätä tutkimusta.

– Zverevia vastaan ​​esitetyt väitteet ovat vakavia, ja meillä on velvollisuus puuttua niihin. Toivomme, että tutkimuksemme avulla voimme selvittää tosiasiat ja määrittää tarvittavat jatkotoimet. Ymmärrämme, että Zverev on tyytyväinen tutkimukseemme ja tunnustamme, että hän on kiistänyt kaikki syytökset.

– Seuraamme myös oikeudellista kehitystä Zverevin Saksan tuomioistuimissa saaman alustavan määräyksen jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis