Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Hyundai 2C Compétition -tallin WRC-kuski Pierre-Louis Loubet auto-onnettomuudessa

Pierre-Louis Loubet ralli Hyundai 2C Compétition
AOP

Rallin MM-sarjassa Hyundai 2C Compétition -tallin Hyundai i20 Coupe WRC-autoa ajanut ranskalainen Pierre-Louis Loubet joutui auto-onnettomuuteen ja on loppukauden sivussa.

Pierre-Louis Loubet’n kausi on ollut synkkä. Useasti kauden aikana kolaroinut ranskalainen on kerännyt vain kuusi MM-pistettä. Ranskalainen ei ollut mukana viime viikonloppuna Suomen MM-rallissa Jyväskylässä. Sen lisäksi, että hänen on ollut vaikea saada kokemusta WRC-auton ratista, hän on tehnyt useita ajovirheitä ja joutunut vaihtamaan vielä kartturiakin.

Aivan kuin luettelo ei olisi jo tarpeeksi pitkä, Loubet kertoi sosiaalisessa mediassaan tiistaiaamuna, että joutui auto-onnettomuuteen ja joutuu olemaan loppukauden sivussa.

– Kauden loppuohjelmassani on pieni muutos: kuntoutus WRC-kauden päättämisen sijasta! Sanot minulle “Ohhh, huono tuuri”, mutta usko minua, olen todella onnekas, että minulla on vain lonkka murtunut sen jälkeen, kun olen törmännyt autoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli