Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Hyundai 2C Compétition -tallin WRC-kuski Pierre-Louis Loubet auto-onnettomuudessa

Pierre-Louis Loubet ralli Hyundai 2C Compétition
AOP

Rallin MM-sarjassa Hyundai 2C Compétition -tallin Hyundai i20 Coupe WRC-autoa ajanut ranskalainen Pierre-Louis Loubet joutui auto-onnettomuuteen ja on loppukauden sivussa.

Pierre-Louis Loubet’n kausi on ollut synkkä. Useasti kauden aikana kolaroinut ranskalainen on kerännyt vain kuusi MM-pistettä. Ranskalainen ei ollut mukana viime viikonloppuna Suomen MM-rallissa Jyväskylässä. Sen lisäksi, että hänen on ollut vaikea saada kokemusta WRC-auton ratista, hän on tehnyt useita ajovirheitä ja joutunut vaihtamaan vielä kartturiakin.

Aivan kuin luettelo ei olisi jo tarpeeksi pitkä, Loubet kertoi sosiaalisessa mediassaan tiistaiaamuna, että joutui auto-onnettomuuteen ja joutuu olemaan loppukauden sivussa.

– Kauden loppuohjelmassani on pieni muutos: kuntoutus WRC-kauden päättämisen sijasta! Sanot minulle “Ohhh, huono tuuri”, mutta usko minua, olen todella onnekas, että minulla on vain lonkka murtunut sen jälkeen, kun olen törmännyt autoon.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli