Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Venäjän hiihtomaajoukkueen valmentaja Juri Borodavko kritisoi uusia ohitussääntöjä

Juri Borodavko valmentaja Venäjän hiihtomaajoukkue
AOP

Venäjän hiihtomaajoukkueen valmentaja Juri Borodavko totesi uutistoimisto TASS:n haastattelussa, että hänen mielestään hiihdon uudet ohitussäännöt ovat huonot.

Venäjän hiihtomaajoukkueen valmentaja Juri Borodavko kommentoi uutistoimisto TASS:n haastattelussa Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n komitean, joka aikoo muuttaa ohitussääntöjä, päätöstä. Lokakuun ensimmäisenä päivänä pidettiin FIS-maastohiihtokomitean kokous. Kokouksen aikana esitettiin ehdotuksia ohittamissääntöjen muutoksista, joiden olisi perustuttava kahteen perusperiaatteeseen.

Ehdotettujen muutosten mukaan hiihtäjällä, jolla on johtava asema, on oikeus valita oma ajolinjansa, mutta samalla hänen on otettava huomioon lähimpien takaa-ajajiensa toiminta. Kun hiihtäjät etenevät rinnakkain samalla tasolla, heidän on oltava yhtä vastuullisia häiriötilanteissa.

Sääntöihin tehdään muutoksia vain, jos FIS hyväksyy ne.

– Uskon, että jos nämä muutokset hyväksytään, syntyy vielä enemmän tarpeettomia ongelmia ja vastalauseita, koska jokainen alkaa tulkita näitä sääntöjä omalla tavallaan, mikä vapauttaa tuomariston kädet. Toistaiseksi mikään ei ole selvinnyt, kaikki on jopa muuttunut hämmentävämmäksi.

– Haluaisin kovasti puhua niiden ihmisten kanssa, jotka ehdottivat tällaisia ​​muutoksia. Kyllä, johtaja säilyttää edun, hänellä on oikeus suorittaa haluttu liike. Mutta miten hän voi ottaa huomioon takana kulkevan nopeuden? Kaikki tämä on hauskaa ja käsittämätöntä, Borodavko taivasteli.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu