Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedev ykkössijoitettuna Indian Wellsiin

Daniil Medvedev Laver Cupissa.
AOP

Tenniskauden viimeinen ulkoilmassa pelattava Masters-turnaus Indian Wells pelataan poikkeuksellisesti tänä vuonna syksyllä ja se alkaa tänään torstaina. Turnauksessa on mukana maailman parhaat tennispelaajat superkolmikkoa lukuunottamatta.

Hallitseva US Open -voittaja Daniil Medvedev lähtee kaliforniassa pelattavaan Indian Wellsiin itseoikeutettuna ykkössijoitettuna pelaajana. Venäläinen maailmanlistan kakkospelaaja on pelannut viimeksi Laver Cupissa US Openin jälkeen.

Kakkossijoitettuna turnauksessa on Kreikan Stefanos Tsitsipas, jonka peli ei ollut aivan uomissaan Yhdysvaltain kovilla kentillä. Kolmossijoitettu on Saksan Alexander Zverev, joka lienee Medvedevin kovin haastaja koko turnauksessa. Zverev on Tsitsipasin kanssa samalla puolella kaaviota, joten Zverev kohtaa Medvedevin aikaisintaan finaalissa.

Venäjän Andrey Rublev on turnauksen neljänneksi sijoitettu pelaaja ja varmasti yläkaaviosta kovin haastaja Medvedeville. Nämä pelaajat kohtaavat toisensa aikaisintaan välierässä. Välierään päästäkseen Rublevin on selvitettävä viime aikoina kovassa vireessä olleista pelaajista Cameron Norrie (21. sijoitettu) ja Norjan Casper Ruud, joka on kuudenneksi sijoitettu. Medvedev kohdannee puolivälierässä joko Hubert Hurkaczin tai kanadalaisen Denis Shapovalovin.

Suomen Emil Ruusuvuori aloittaa turnauksen Saksan Dominik Koepferia vastaan. Mikäli Ruusuvuori hoitaa saksalaisen tieltään asettuu Venäjän Karen Khachanov vastaan, joka pelasi olympialaisissa finaalissa Zvereviä vastaan. Kolmannella kierroksella odottaisi Pablo Carreno-Busta, joka kaatoi Ruusuvuoren US Openin toisella kierroksella ja neljännellä kierroksella Kanadan Felix Auger-Aliassime.

Pariisissa pelataan marraskuun alussa vuoden viimeinen Masters-1000 -kilpailu. Tennisvuosi päättyy ATP:n mestaruusturnaukseen Torinoon, joka on luvassa marraskuun lopussa. Sinne pääsee kahdeksan vuoden eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis