Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Huippukehonrakentaja George Peterson menehtyi äkillisesti

kehonrakennus
AOP

Kehonrakennuskilpailuyritys Olympian LLC tiedotti yhdysvaltalaisen huippukehonrakentajan George Petersonin menehtymisestä keskiviikkona.

37-vuotiaana kuolleen yhdysvaltalaisen George Petersonin kuolinsyy on tuntematon. Peterson valmistautui kilpailemaan miesten 212-divisioonassa vuoden 2021 Mr. Olympia -kilpailussa, joka järjestetään 7.-10. lokakuuta Yhdysvaltain Floridan Orlandossa.

– On erittäin surullista, että raportoimme Petersonin odottamattomasta kuolemasta. Hän oli mestari lavalla ja sen ulkopuolella. Osanottomme hänen perheelleen ja kaikille, jotka kunnioittivat ja ihailivat yhtä ystävällisimmistä miehistä, joita olemme koskaan tunteneet, Olympian LLC:n tiedotteessa kerrottiin.

Peterson oli Orlandossa ja hän oli nousemassa lavalle toisessa Olympia 212 -sarjan kilpailussaan. Hänen Instagram-tarinansa päivitettiin viimeksi lokakuun 6. päivä. Peterson ei ollut julkisesti paljastanut mitään terveysongelmia ennen kuolemaansa.

Muutaman tunnin kuluttua Petersonin kuolemasta hänen valmentajansa Justin Miller jakoi tietoja Instagramissa. Millerin mukaan Peterson tunsi olonsa fyysisesti ja henkisesti vahvaksi 5. lokakuuta. Seuraavana aamuna Miller meni amatöörien Olympian-kisan ennakkotuomarointiin ja palattuaan takaisin puolenpäivän aikaan hän ei saanut yhteyttä Petersoniin.

Miller kutsui vartijan avaamaan Petersonin huoneen, ja he löysivät hänet makaamassa kasvot alaspäin ja “enimmäkseen kylmänä”. Hätänumeron 911 valitsemisen jälkeen Miller suoritti paineluelvytystä, kunnes turvallisuushenkilöstö otti tilanteen haltuunsa ja aloitti elvytyksen. Millerin mukaan ensihoito kertoi, että Peterson oli menehtynyt tunteja aikaisemmin.

New Yorkista kotoisin oleva Peterson nousi alunperin esille Classic Physique -divisioonassa. Hän ansaitsi IFBB Pro -korttinsa voittamalla vuoden 2016 NPC Nationals -divisioonan, ja hän debytoi ammattilaisena seuraavalla kaudella.

Petersonin ensimmäinen ammattilaisvoitto oli Tampa Prossa vuonna 2017, ja hän sijoittui kolmanneksi Classic Physique Olympiassa samana vuonna. Toisen suoran kolmen parhaan joukossa Olympiassa -sijoituksen jälkeen vuonna 2018 hän osallistui ja voitti Arnold Classic Physique -kilpailun 2019 Columbuksessa. Peterson sijoittui jälleen kolmen parhaan joukkoon vuoden 2019 Olympiassa.

Vuoden 2019 kauden jälkeen Peterson ilmoitti siirtyvänsä 212 -divisioonaan, kun hän kamppaili saadakseen painoa Classic Physicessa. Hän aloitti uransa uudessa divisioonassa samalla tavalla kuin aloitti uransa edellisessä – voittamalla vuoden 2020 Tampa Pron. Hän päätti myös ensimmäisen kautensa 212-luokassa samalla tavalla kuin Classic Physiquessa, sijoittuen kolmanneksi Olympiassa,

Peterson jätti kauden 2021 väliin valmistautuakseen Olympiaan. Vuoden 2021 Olympia olisi ollut Petersonin viides peräkkäinen Olympia-esiintyminen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut