Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Red Bull ja AlphaTauri kunnioittavat Hondan F1-historiaa Turkin GP:n värityksillään

Red Bullin Max Verstappen ajoi paalulle
AOP

F1-tallit Red Bull ja AlphaTauri esiintyvät erityisissä Hondan inspiroimissa värityksissä Turkin GP:ssä.

Moottoritoimittaja Honda on tällä haavaa viimeistä kauttaan mukana ennen kuin he vetäytyvät Formula 1:stä. Alkuperäisen kisakalenterin mukaan seuraava F1 GP olisi pitänyt olla heidän kotikilpailunsa Japanin Suzukassa.

Japanin GP on kuitenkin yksi monista korona-pandemian vuoksi peruutetuista osakilpailuista ja siksi Red Bull ja AlphaTauri järjestävät kunnianosoituksensa Japanin sijaan Turkin GP:ssä.

Ainutlaatuiset juhlat juhlivat molempien joukkueiden kilpailuvoittoa Hondan kanssa ja antavat moottorivalmistajan faneille Japanissa mahdollisuuden heittää hyvästit F1-yhtiölle.

Max Verstappenin ja Sergio Pérezin Red Bull -autot saavat tulevana viikonloppuna pääosin valkoisen värin, kun taas Pierre Gaslyn ja Yuki Tsunodan kuljettamissa AlphaTaureissa on japaniksi kirjoitettu yksisanainen viesti, jossa sanotaan “arigatō”, joka tarkoittaa “kiitos”.

Syy, miksi valkoinen on valittu, on se, että Hondan ensimmäisen Formula 1 -voiton sekä alustalla että moottorilla tarjosi yhdysvaltalainen kuljettaja Richie Ginther Meksikon GP:ssä vuonna 1965 tämänvärisellä autolla.

AlphaTauri alkoi tehdä ensimmäisen kerran yhteistyötä Hondan kanssa vuonna 2018, jolloin heidän nimensä oli vielä Toro Rosso. Vuonna 2019 Red Bull liittyi sisartallinsa rinnalle käyttämään Hondan voimanlähteitä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1