Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Don Fanucci Zet tavoittelee 5-vuotiaiden Euroopan mestaruutta – ajaako Jorma Kontio suursuosikki Calgary Gamesilla voittoon?

Don Zanucci Zet Elitloppet finaalin maalisuoralla.
AOP

Ruotsin Åbyssa ajetaan lauantaina suuret ravikilpailut lauantaina, kun paikanpäälle tuodaan Euroopan parhaita 3-, 4- ja 5-vuotiaita ravihevosia. Yksi parhaista on kuvassakin esiintyvä Elitloppet voittaja toukokuulta, Don Zanucci Zet.

Lauantaina ajetaan yhden vuoden parhaimmista raveista Ruotsin Åbyssa. Daniel Redenin valmentama ja Örjan Kihlströmin ohjastama Elitloppet voittaja Don Zanucci Zet tavoittelee 500 tuhannen kruunun ykköspalkintoa ravien yhdeksännessä lähdössä, jossa ajetaan viisivuotiaiden ravihevosten Euroopan mestaruudesta.

Elitloppet voittaja lähtee kisaan kuitenkin kakkossuosikkina, sillä Kihlströmin ohjastaman ajokin sisäpuolelta radalta kuusi lähtee Magnus A Djusen ohjastama ja Jerry Riordanin valmentama Aetos Kronos.

Aetos Kronosilla on yli 10 miljoonaa kruunua tienattua rahaa, kun taas Don Zanucci Zetillä on 9,2 miljoonaa kruunua ennen lauantain lähtöä, josta kakkonenkin saa 250 tuhatta kruunua.

Päivän päälähdössä neljävuotiaiden UET Grand Prix’ssa suursuosikki on vasta noin kuukausi sitten Ruotsin raviderbyn voittanut Calgary Games, joka on valmentajavelho Timo Nurmoksen valmennettava ja hevosta kisassa ajaa Jorma Kontio. UET GP:ssä ajetaan kahden miljoonan kruunun ykköspalkinnosta. Calgary Gamesilla on urallaan takana kahdeksan lähtöä ja näistä on jokainen päättynyt voittoon. Tilillä on rahaa reilut 4,5 miljoonaa kruunua.

Ruotsin T75 -pelit käynnistyvät viidennestä lähdöstä Suomen aikaa kello 17.20. Jutussa mainitut lähdöt ajetaan alkaen kello 18.50 ja 19.20.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut