Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori marssi tyylikkäästi toiselle kierrokselle Indian Wellsissä

Emil Ruusuvuori Sofian turnauksessa.
AOP

Suomalaisittain tenniksen kauden toiseksi viimeinen Masters-1000 -kisa alkoi vahvasti, sillä Emil Ruusuvuori selvitti ensimmäisen haasteensa edeten toiselle kierrokselle.

Helpolla Emil Ruusuvuori ei kaliforniassa ensimmäisellä kierroksella selvinnyt, sillä ottelussa Saksan Dominik Koepferia vastaan suomalainen tarvitsi kaikki kolme erää. Ruusuvuori hoiti ottelun 2-1 (6-7, 6-2, 6-0) -lukemin nimiinsä päättäen ottelun komeaan “lumierään”.

Ensimmäisessä erässä ratkaisu haettiin katkaisupelin kautta, vaikka kumpikin onnistui erässä kertaalleen syötönmurrossa. Ruusuvuoren ailahtelevasti toiminut syöttö petti pahasti katkaisupelissä ja Koepfer vei tämän 7-3 -lukemin nimiinsä.

Toisessa erässä Ruusuvuori aloitti vahvasti murtaen kahdesti erän alkuun Koepferin syötön ja karaten jo 3-0 -johtoon. Saksalainen sai kuitenkin hetkeksi pelistä kiinni, kun tämä mursi Ruusuvuoren syötön ja piti perään omansa. Tämä oli kuitenkin viimeinen kerta koko ottelussa, kun saksalainen pääsi tulostaululle, sillä suomalainen voitti Koepferin pidon jälkeen yhdeksän peliä putkeen murtaen saksalaisen syötön neljästi.

Ruusuvuoren pelissä syöttö oli todella heikoissa kantimissa, sillä ykkönen osui ruutuun vain 61 prosentin varmuudella ja näistä syötöistä suomalainen voitti vain 65 prosenttia. Ruusuvuori syötti ottelussa kaksi ässää ja järkyttävät seitsemän kaksoisvirhettä. Murtopalloja suomalainen pelasi yhteensä yhdeksän 11’sta.

Toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa sunnuntaina Venäjän Karen Khachanovin, joka hävisi Tokion olympiafinaalissa Alexander Zvereville. Khachanov on sijoitettu turnauksessa 24.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis