Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Formula ykkösissä vuorossa Turkin GP:n aika-ajot – Lewis Hamilton suosikki

Lewis Hamilton Istanbul Parkin radalla.
AOP

Formula 1 -kauden seuraava osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Turkissa. Lauantaina on vuorossa totutusti aika-ajot ja sunnuntaina käydään osakilpailu.

Turkin GP:n lähtökohdat ovat todella mielenkiintoiset. Kisa on viimeinen joka ajetaan tänä vuonna lähellä Eurooppaa ennen siirtymistä Pohjois-Amerikan kautta Meksikoon ja sieltä Brasiliaan. Piste-ero MM-sarjaa johtavan Lewis Hamiltonin ja Red Bullin Max Verstappenin välillä on vaivaiset kaksi pistettä. Valtteri Bottas on 12 pisteen erolla kolmantena lähes sata pistettä kärjelle jääneenä.

Turkin GP:n kahdet ensimmäiset harjoitukset ajettiin perjantaina ja ensimmäisissä harjoituksissa Hamilton piti kovinta kyytiä ennen Verstappenia. Hamiltonin kovin kierrosaika oli 1.24,178 ja hollantilainen jäi tästä reilut neljä kymmenystä.

Toisissa harjoituksissa Hamilton nappasi reilut kolme kymmenystä ensimmäisten harjoitusten ajastaan pois ja kasvatti eron Verstappeniin yli kuuteen kymmenykseen. Verstappen oli toisissa harjoituksissa viides. Ferrarin Charles Leclerc oli toisissa harjoituksissa +0,166 sekuntia jääneenä Hamiltonista. Bottas oli kolmas jääden reilut neljä kymmenystä.

Lauantaina aika-ajojen aikaa Istanbulissa saattaa sataa vettä, joka loisi todella mielenkiintoisen asetelman jo muutenkin jännittävään kaksinkamppailuun. Ennen kello 16.00 alkavia aika-ajoja käydään vielä kolmannet harjoitukset, jotka alkavat kello 12.00.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1