Seuraa meitä:

Kamppailulajit

IS: Tyson Fury ihmetteli Deontay Wilderin käytöstä titteliottelun jälkeen

Tyson Fury Deontay Wilder 9.10.2021
AOP

Tyson Fury peittosi Deontay Wilderin tyrmäyksellä raskaan sarjan nyrkkeilymestaruusottelussa lauantaina. Fury kertoi ottelun jälkeen, että Wilder käyttäytyi oudosti tappionsa jälkeen.

Englantilaisnyrkkeilijä Tyson Fury tyrmäsi yhdysvaltalaisen Deontay Wilderin raskaan sarjan kauan odotetussa titteliottelussa Yhdysvaltain Nevadan Las Vegasissa. Hurja taisto päättyi vaihtelevien vaiheiden jälkeen Furyn tyrmäysiskuun 11. erässä. Sitä ennen molemmat iskijät olivat antaneet kaikkensa ottelussa, jota monet ehtivät jo hehkuttamaan yhdeksi kaikkien aikojen nyrkkeilyotteluista.

Katkeran tappion kokenutta Wilderiä kunnioitettava taistelu ei ilmeisesti juuri lohduttanut. Ottelun jälkeen vastustajansa luo marssinut Fury kertasi kehähaastattelussa kaksikon lyhyttä juttutuokiota.

– Sanoin vain, että hyvin nyrkkeilty. Hän sanoi, ettei halua osoittaa urheiluhenkeä tai kunnioitusta. Sanoin, että ei ongelmaa, Fury sanoi.

– Olin hyvin yllättänyt. Hän on huono häviäjä. Idiootti. Ollakseen huippunyrkkeilijä, täytyy pystyä näyttämään sisua ja kunnioitusta, ja hän ei pystynyt siihen tänään, 33-vuotias mestari ihmetteli.

Voitollaan Fury säilytti WBC-liiton raskaan sarjan mestaruusvyönsä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit