Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Yle: Robert Helenius möyhensi puolalaisen Adam Kownackin – Edessä ehkä jo WBA-liiton MM-titteliottelu?

Robert Helenius Adam Kownacki 10.10.2021
AOP

Robert Helenius hallitsi Adam Kownacki -kamppailua suurissa määrin koko ottelun ajan. Voitto irtosi lopulta kuudennessa erässä teknisellä tyrmäyksellä.

Robert Heleniuksen valmentaja Pekka Mäki ylisti suojattinsa esitystä Ylen haastattelussa.

– Robert osoitti vahvasti uutta ilmettä. Hän oli todella aktiivinen, löi usein, eikä jäänyt kehäköysiin roikkumaan. Robert oli heti ottelun alussa lähellä päästä keskeyttämään ottelun. Hän sai satutettua Kownackia niin, että silmäkulma turposi, mikä oikeastaan heikensi puolalaisen osakkeita todella paljon, Mäki analysoi.

Kownacki ei puolestaan saanut Mäeltä kehuja.

– Hän silloin tällöin pyrki pääsemään Robertin suorien ohi väistelemällä, mutta liian vähän. Hän otti Robertin suorat suoraan kävellen eteenpäin. Hän sai näyttämään Robertin hyvältä, Mäki taivasteli.

Helenius on kertonut olevansa tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Mäen mukaan Helenius osoittikin parantaneensa kaksikon aiemmasta kohtaamisesta.

– Periaatteessa nyt ei nähty, millainen Heleniuksen kuntopuoli todellisuudessa on, jos otellaan 12 erää. Hän kuitenkin näytti hyvävoimaiselta. Kuntopuoli ja kestävyys ovat selvästi parantuneet.

Ottelun jälkeen kehäkuuluttaja kertoi Heleniuksen olevan WBA-liiton raskaan sarjan pakollinen haastaja. Samaa julisti esimerkiksi brittilehti The Sun. Sarjan mestari on ukrainalainen Oleksandr Usyk, joka kukisti Anthony Joshuan syyskuun lopussa kaikin tuomariäänin.

Mäen mukaan Heleniukselle saattaisi aueta sauma MM-otteluun, jos Usykin ja Joshuan uusintaottelu viivästyy. WBA-liitto ei ole kuitenkaan ainakaan vielä tehnyt virallista ilmoitusta Heleniuksen noususta ykköshaastajaksi. Helenius sanoikin heti ottelun jälkeen tv-haastattelussa toivovansa ottelua Usykia vastaan.

– Jos Joshua-ottelu viivästyy, Usyk voisi olla vaikka kiinnostunut ottelemaan Robertia vastaan ennen Joshuan kohtaamista ja silloin MM-sauma voisi aueta, Mäki pyörittelee.

Mäki kuitenkin arvelee Heleniuksen pitävän pienen tauon, minkä jälkeen eri tahot ohjaavat nyrkkeilytähden uraa.

– Veikkaan, että Helenius pitää nyt pienen tauon. Uskon, että hänellä on tämänkin ottelun jälkeen sitoumuksia Yhdysvaltoihin ja sellaisiin tahoihin, jotka ohjaavat hänen uraansa. En usko, että jatko on suoraan aina nyrkkeilijästä kiinni.

Lähde: Yle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit