Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Seagulls täydensi takamiesosastonsa Marius Van Andringalla

Marius Van Andringa takamies Seagulls
AOP

Helsinki Seagulls ja takamies Marius Van Andringa ovat solmineet sopimuksen kaudelle 2021-2022. Kokenut takamies nähtiin edellisen kerran Seagullsissa seitsemän vuotta sitten Korisliiga-nousuun johtaneella miesten 1-divisioona A -kaudella 2013-2014.

27-vuotias Malmin Super Koriksen kasvatti Marius Van Andringa pelasi viime kaudella uransa ensimmäisen kauden ulkomailla Ranskassa NM1-liigassa CEP Lorient’n joukkueessa. Päättynyt kausi ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, sillä koronavirus-pandemia aiheutti Ranskassa useita ottelukatkoja ja harmittava polvimma toi myös omat haasteensa Van Andringan pelikuntoon.

– Viime kausi oli pitkä ja todella raskas. Kroppa alkoi hajota käsiin jo heti alkukaudesta ja loppu olikin sitten henkistä taistelua. Polvi leikattiin kesän alussa ja kesä on mennyt sitä kuntouttaessa ja treenatessa. Ihan älyttömän hienoa palata kotiin Helsinkiin. Jengissä vanhoja tuttuja, joten se tekee Seagullsiin paluusta vielä hienompaa!, Van Andringa iloitsi.

231 ottelua Korisliigassa pelanneella Van Andringalla on sekä Suomen että Ranskan kansalaisuudet. Hänen isänsä on ranskalainen ja äiti suomalainen. Ennen siirtymistään ulkomaille Van Andringa edusti Korisliigassa kaarinalaista Ura Basketia.

Miehen palkintokaapista löytyy Seagullsissa voitetun M1A-divisioonan voiton lisäksi, Suomen mestaruus Katajan riveistä kaudelta 2014-2015, jolloin hän voitti myös Korisliigan Vuoden tulokas -palkinnon.

– Marius on ollut ryhmämme mukana jo pari kuukautta. Hän kuntouttaa itseään, aamuisin muualla ja iltaisin meidän kanssa, kohti pelikuntoa viime kauden loukkaantumisten jäljiltä. Vielä kuntoutus ei ole valmis, mutta suunta on hyvä.

– Halusimme Mariuksen mukaan ryhmäämme varsinkin tulevaisuutta ajatellen. Hän on laadukas kakkospaikan pelaaja, joka tuo jo nyt treeneihin hyvää positiivista energiaa, vaikka ei vielä kontaktissa ole päässyt pelaamaan, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso kertoo.

Syntyneen sopimuksen lisäksi joukkueen kokoonpanossa tapahtuu myös toinen muutos, kun joukkueen yhdysvaltalaisen pelaajan Devin Thomasin ja Seagullsin tiet eroavat sopimuksessa olleen koeajan päättymisen yhteydessä.

Joukkueen kokoonpano on uuden sopimuksen myötä seuraava: Zaccheus Darko-Kelly, Timo Heinonen, Shawn Huff, Antti Kanervo, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Santeri Makkonen, Samuli Mäkelä, Lassi Nikkarinen, Brandon Sherrod, Emil Skyttä ja Marius Van Andringa.

Helsinki Seagulls kohtaa seuraavassa ottelussaan perjantaina 15.10. KTP-Basketin Töölön Kisahallissa klo 18:30.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo