Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1 joutuu vaihtamaan lääkäriautonsa kuskia tämän korona-rokotteesta kieltäytymisen vuoksi

Alan van der Merwe lääkäriauton kuljettaja F1
AOP

F1-kuljettaja Romain Grosjeanin pelastusoperaatiossa kuuluisuuteen noussut Formula 1 -lääkäriauton kuljettaja Alan van der Merwe joutuu jäämään työstään sivuun, koska hän ei ole suostunut ottamaan korona-rokotetta.

F1-sarjan lääkäriauton kuski Alan van der Merwe jätti F1:n Turkin GP:n väliin viime viikonloppuna, kun hän ja F1-lääkäri Ian Roberts saivat molemmat positiivisen korona-testin ennen tapahtumaa. Heidät korvasivat Formula E:n turva-auton kuljettaja Bruno Correia ja lääkäri Bruno Franceschini.

van der Merwe paljasti myöhemmin sosiaalisessa mediassa, että hän sai jo toisen kerran korona-viruksen ja vahvisti olevansa rokottamaton. Vaikka van der Merwe kertoi voivansa ”erittäin hyvin” ja siksi hänen odotetaan parantuvan täysin, hän herätti huomiota sanoessaan sen olevan ”ihmisen immuunijärjestelmän ihmeiden ansiosta”.

Seuraavassa twiitissä hän kertoi syyn rokotteesta kieltäytymiselleen.

– Vältän rokotteen hyvin pieniä, mutta nollasta poikkeavia riskejä toistaiseksi, kunnes tiedot viittaavat siihen, että siitä on hyötyä minulle ja muille, jos se joskus tekee niin, 41-vuotias eteläafrikkalainen totesi.

F1, FIA ja kaikki tallit ovat tehneet selväksi, että jokaisen ihmisen päätös saada korona-rokote on heidän oma valintansa. van der Merwe sanoi hyväksyneensä, että hänen päätöksensä estää häntä osallistumasta tiettyihin F1-kisoihin, koska rokote on välttämätön tiettyihin maihin pääsemiseksi, vaikka joissakin tapauksissa rokottamaton vierailija voi tulla, mutta hänen on oltava karanteenissa.

Jäljellä olevista F1-kilpailuista Qatarilla, Saudi-Arabialla ja Abu Dhabilla on kaikilla erityiset maahantulovaatimukset, jotka liittyvät rokotustilaan.

Kansainvälisen autoliiton FIA:n kisajohtaja Michael Masi totesi, että tilanteessa ei ole vaihtoehtoja.

– On muutamia maita, joissa luultavasti ei päästetä maahan, ellei sinua ole rokotettu. FIA:n on noudatettava maan vaatimuksia päästäkseen sisään, kuten kaikkien tallienkin ja kaikkien muidenkin.

Masi myönsi myös, että on hyvin mahdollista, että hänen on korvattava van der Merwe pian tapahtumissa huolimatta hänen positiivisesta korona-tilanteestaan.

van der Merwe puolestaan selitti tilannettaan useissa viesteissä F1-faneille henkilökohtaisella Twitter-tilillään. Yhdessä twiitissä hän totesi, että päätös johtuu siitä, ettei hän “sovi siihen joukkoon” ihmisiä, jotka “hyötyvät” rokotteiden ottamisesta. van der Merwe ilmoitti pidemmässä ketjussa, että kyseessä oli päätös “oman terveyteni vuoksi”.

van der Merwe avasi ajatuksiaan monisanaisemminkin.

– Rokotteet ovat osoittautuneet turvallisiksi ja tehokkaiksi suurimmalle osalle ihmisistä. Mutta entä jos et ole enemmistössä? Onko sinut automaattisesti jätettävä yhteiskunnan ulkopuolelle? Pitäisikö joidenkin ihmisten terveys uhrata rokotteen käyttöönoton hyväksi?

– Kokemukseni siitä, kuka on saanut korona-tartunnan ympärilläni, taudin vakavuudesta ja rokotustilanteesta, ovat ainoat todelliset tiedot, joihin voin luottaa. Tämä ei heikennä tietoja, joita haluat käyttää, mutta se ei muuta todellisuuttani ja henkilökohtaisia ​​olosuhteitani, eteläafrikkalainen puolustautui.

Hän myös ymmärtää työtilanteensa.

– Olen täysin tietoinen siitä, että minusta tulee mahdollisesti vähemmän työllistettävä tai että liikkumisvapauttani rajoitetaan valintojeni perusteella.

– Se, että en valitse mukavuutta oman terveyteni sijaan, ei tarkoita sitä, että teen päätöksiä itsekkyydestä. Me kaikki haluamme vain olla terveitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1