Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Topias Palmi palaa kasvattajaseuraansa Pyrintöön

Topias Palmi Pyrintö
AOP

Pyrintö saa riveihinsä mieluisan vahvistuksen, kun Susijengin vakiokasvo Topias Palmi aloittaa kauden kasvattajaseuransa väreissä. Palmi pelasi kaksi edellistä kautta Italian pääsarjassa Cremonan joukkueessa.

Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen on riemuissaan Topias Palmin paluusta Tampereelle.

– Mahtavaa saada Pyrinnön oma kasvatti Topias joukkueeseemme. Topias on todistetusti Euroopan huipputason pelaaja ja taatusti tekee joukkueesta paremman. Hienoa, että Topias pääsee esiintymään heti uskomattomien kotifanien edessä.

Palmilla on sopimuksessaan avoin ulkomaanoptio, mikä mahdollistaa hänen paluunsa takaisin Euroopan kentille.

– Haluamme Pyrinnössä auttaa pelaajia urallaan eteenpäin ja niin teemme myös Palmin kanssa. Samalla Topias auttaa kotiseuraansa voittamaan otteluita Korisliigassa, todellinen win-win tilanne siis, Sopanen summaa.

Topias iloitsee paluusta tutuille parketeille. Mies on pelannut Suomessa Pyrinnön lisäksi Katajassa.

– Viimeisestä pelistä on kahdeksan kuukautta aikaa, joten pelkästään senkin puolesta on erittäin kiva päästä takaisin kentille. Erityisen kivaa on pukea vanha tuttu Pyrinnön punainen pelipaita päälle. Toivottavasti nähdään iso määrä faneja Pyynikillä, tiivistää Palmi.

Pyrinnön seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 13.10. Pyynikillä. Vastassa on Korihait.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo