Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golfin mahtitekijät The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews R&A ja Yhdysvaltain avoin golfturnaus USGA päättivät golf-mailojen uudesta pituussäännöstä

The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews R&A
AOP

The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews R&A ja Yhdysvaltain avoin golfturnaus USGA ilmoittavat uudesta säännöstä, joka antaa mahdollisuuden rajoittaa golf-mailojen pituuden 46 tuumaan.

Tammikuussa 2022 voimaan astuva uusi sääntö tarjoaa ammattilais- tai eliittitason amatöörigolfkilpailuja järjestäville tahoille mahdollisuuden rajoittaa golfmailan enimmäispituutta – puttereita lukuun ottamatta – 48 tuumasta 46 tuumaan. Uusi paikallissääntömalli MLR G-10 seuraa useiden vuosien tutkimusta siitä, miten ammatillisessa pelissä kasvavia lyöntietäisyyksiä voidaan torjua.

Golfin hallintoelimet ilmoittivat viime vuonna Distance Insights -hankkeessaan, että etäisyyden lisäykset olivat “haitallisia golfin pitkän aikavälin tulevaisuudelle”, ja muutos merkitsee sitä, että Tours voi määrätä omia sääntöjään rajoittaakseen driverin pituutta nykyisestä 48 tuuman rajasta.

The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews R&A:n toimitusjohtaja Martin Slumbers puolustaa päätöstä.

– Olemme käyttäneet aikaa neuvotellaksemme täysin golf-toimialan kanssa, mukaan lukien pelaajat, tärkeimmät ammattilaiskierrokset ja laitevalmistajat, ja olemme harkineet heidän palautettaan huolellisesti.

– Uskomme, että tämä on oikea asia pelille tällä hetkellä, ja se antaa turnausten järjestäjille mahdollisuuden valita itse sääntöjen puitteissa. Teemme kovasti töitä ylläpitääksemme avointa, yhteistyöhaluista ja harkittua vuoropuhelua näiden avainsidosryhmien kanssa, kun kehitämme edelleen Välineistöstandardisääntöjä varmistaaksemme, että ne heijastavat nykyaikaista peliä.

Hallintoelimet saivat palautetta pelaajilta, ammattikierroksilta ja välinevalmistajilta ennen kuin ne jatkoivat helmikuussa alun perin julkistettua ehdotusta.

Yhdysvaltain avoimen golfturnauksen USGA:n toimitusjohtaja Mike Whan on samoilla linjoilla.

– Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä toimialakumppaneidemme kanssa varmistaaksemme golfin tulevaisuuden pysyvän vahvana. On totta, että tämä ei ole “vastaus” kokonaiskeskusteluun/-kysymykseen vaan pikemminkin yksinkertainen vaihtoehto kilpailuihin.

– On tärkeää huomata, että tämä ei ole golfin sääntö, ja sellaisena se ei ole pakollinen keskimääräiselle vapaa-ajan golfaajalle. Pikemminkin tämä on käytettävissä oleva työkalu kilpailutapahtumien järjestäjille.

Helmikuussa tehdyt ehdotukset golfpallojen testausmenetelmän muuttamisesta ja jousimaisen vaikutuksen sietokyvyn testaamisesta ovat edelleen harkinnassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf