Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

NBA-legenda Michael Jordan tukee NBA:n korona-linjauksia

Michael Jordan NBA-legenda
AOP

Chicago Bullsin entinen koripallotähti Michael Jordan sanoi olevansa “lujasti uskovainen tieteeseen” ja että hän tukee NBA:n kantaa korona-rokotuksiin ennen uuden kauden alkua.

Koripalloliiga NBA on sanonut, että rokottamattomien pelaajien on noudatettava pitkää luetteloa rajoituksista pelien pelaamisessa ja osallistumisessa joukkuetoimintaan, kuten harjoitteluun.

Yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet raportoivat aiemmin tässä kuussa, että 95 % pelaajista on saanut vähintään yhden rokotuksen, mutta jotkut pelaajat, mukaan lukien Brooklyn Netsin Kyrie Irving, eivät ole kertoneet julkisesti, ovatko he rokotettuja.

NBA-legenda Michael Jordan, joka pelasi 13 kautta Chicago Bullsissa voittaen kuusi mestaruutta ja omistaa tällä hetkellä Charlotte Hornetsin, sanoi, ettei hän ole huolissaan liigan korona-protokollista.

– En ollenkaan. Olen täysin yhtä mieltä liigan kanssa.

– Uskon lujasti tieteeseen ja pidän siitä kiinni ja toivottavasti kaikki noudattavat mitä tahansa liigan asettamia sääntöjä. Luulen, että kun kaikki sitoutuvat sääntöihin, me pärjäämme.

Uusi NBA-kausi etenee huolimatta huolenaiheista koronaviruksen tarttuvasta delta-muunnoksesta, joka on iskenyt erityisen voimakkaasti rokottamattomiin ihmisiin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo