Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Superpesis aloittaa pesäpallon 100-vuotisjuhlakauden Espanjan Fuengirolasta

pesäpallo
AOP

Pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden Superpesis-kausi käynnistyy Fugepesis-tapahtuman kahdessa huippuottelussa Espanjan Aurinkorannikolla 23.-24. huhtikuuta 2022.

Naisten Superpesis-kauden avaavat Roihuttaret Helsingistä ja Seinäjoen Maila-Jussit lauantaina 23.4.2022. Miesten huippuottelussa päättyneen kauden sensaatiojoukkue Imatran Pallo-Veikot tekee ensiesiintymisensä ja saa vastaansa 19 Suomen mestaruutta historiansa aikana voittaneen kestomenestyjän Sotkamon Jymyn sunnuntaina 24.4.2022.

Pesäpalloliiton virkaatekevä toiminnanjohtaja Jonne Kemppainen odottaa tapahtumaa jo innolla.

– Molemmissa otteluissa riittää runsaasti jännitettävää, kun uudistuneet joukkueet tekevät Superpesis-kauden ensiesiintymisensä. Pesäpallon juhlavuoden Superpesis-kausi saa varmasti arvoisensa avausviikonlopun Fuengirolan lämmössä.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii tamperelainen Matkatoimisto Saarikoski Oy, joka hoitaa osallistujien matkajärjestelyt. Yrityksen edustaja Juha Saarikoski kehuu saatavilla olevia vaihtoehtoja.

– Kahden välivuoden jälkeen tapahtuman järjestäminen tuli mahdolliseksi, kun matkailun avautuminen on hyvässä vauhdissa. Matkapaketteja on saatavilla pidennetystä viikonlopusta aina kahdeksan vuorokauden lomiin ja niihin on liitetty suorat lennot Helsingistä. Matkapaketit sisältävät parhaat katsomopaikat molempiin otteluihin.

– Olemme iloisia, että voimme olla taas mukana järjestämässä Superpesis-kauden avaustapahtumaa, johon kansallispelimme juhlavuosi ja mielenkiintoiset joukkueet tuovat hienon lisän, Saarikoski kiittelee.

Ottelut pelataan aiempien vuosien tapaan Fuengirolan Elolan urheilukeskuksen stadionilla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pesäpalloliitto, Imatran Pallo-Veikot ja Matkatoimisto Saarikoski Oy.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo