Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

MTV: Ministeri Kurvinen: “Olen yrittänyt viestiä omalla toiminnallani”

Ministeri Kurvinen.
AOP

Keskustan ministeri Antti Kurvinen oli torstaina MTV:n Antero Mertarannan haastattelussa ja avasi urheiluun sijoitettuja rahoja.

Urheilua ja liikuntaa on rahoitettu Suomessa Veikkauksen tuotoilla, mutta nyt Veikkauksen rahapelien rajoittamisen myötä urheiluun ja liikuntaan käytettävä budjetti pienenee pysyvästi. Leikkauksia on luvassa noin 20 miljoonan euron edestä seuraavina vuosina.

– Rahapeliongelmiin puuttumisen hinta on, että satoja miljoonia euroja lähtee urheilusta, kulttuurista ja monesta muusta hyvästä asiasta, Kurvinen kertoo ja korostaa, että rahapeliin puuttuminen oli kuitenkin oikea päätös ja yhteiskunnan oli aika herätä ongelmaan, joka aiheutti esimerkiksi nuorille pikavippiongelmia, kertoi Antti Kurvinen haastattelussa.

Ministeri Kurvinen matkusti muun muassa seuraamaan olympialaisia paikanpäälle Tokioon osoittaakseen arvoa urheilua kohtaan.

– Olen yrittänyt viestiä omalla toiminnallani, että urheilu on tärkeä juttu muun muassa lähtemällä Tokion olympialaisiin, vaikka se herätti kritiikkiä, Kurvinen sanoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut