Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ranskan presidentti Emmanuel Macron toivoo Pariisin olympialaisista nostatusta ranskalaisten urheiluinnolle

Emmanuel Macron presidentti Ranska
AOP

Ranskan presidentti Emmanuel Macron kertoi torstaina toivovansa, että vuoden 2024 Pariisin olympialaiset antaisivat valtavan lisäpotkun urheiluun osallistumiselle Ranskassa.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron kertoi maan ylevistä tavoitteista vieraillessaan olympiarakennustyömailla ja nykyisissä urheilutiloissa Pohjois-Pariisissa.

– Tavoitteena ei ole pelkästään saada mitaleja, vaan laittaa urheilu kansakunnan sydämiin.

Macron sanoi, että 200 miljoonan euron rahoitus on käytettävissö jopa 5 000 uuden urheilutilan luomiseen julkiseen käyttöön.

Macronia arvosteltiin tämän vuoden Tokion olympialaisten jälkeen esittämistään kommenteista, kun hän kehotti ranskalaisia ​​kilpailijoita voittamaan “paljon enemmän” mitaleja vuonna 2024 kuin Japanissa voitetut 33.

Presidentti totesi, että Ranskan olisi pyrittävä sijoittumaan Pariisin olympialaisten mitalitaulukon viiden parhaan maan joukkoon. Tokiossa maa sijoittui kultamitalien perusteella kahdeksanneksi, mutta kymmenenniksi kaikkien mitalien perusteella.

– Arvioimme ja menimme uudestaan. Sitä jokainen valmentaja tekee joka päivä joukkueensa kanssa, kun on kyse korkean tason urheilusta. En nähnyt monien urheilijoiden järkyttävän sanomastani, presidentti puolustautui.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut