Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Saudi-Arabian GP:n tiukat käytös- ja pukukoodit puhuttavat F1-piirejä

Jedda Saudi-Arabia
AOP

F1 vierailee Saudi-Arabiassa ensimmäistä kertaa GP:n merkeissä joulukuun alussa. Islamilaisen maan tiukat pukeutumis- ja käyttäytymissäännöt eivät miellytä kaikkia F1-ihmisiä.

Formula 1 -tallit kisaavat joulukuun 3.-5. päivä Saudi-Aradian Jeddassa. Saudi-Arabian GP:n järjestäjät ova nyt lähettäneet osallistujille käytös- ja pukeutumissäännöt, jotka noudattavat islamin säännöksiä.

Kohu syntyi nopeasti, kun tallit näkivät sääntöjen asettamat velvoitteet. Säännöt ovat erityisen tuat naisille, joita kehotetaan olemaan käyttämättä liikaa meikkiä, olemaan käyttämättä läpinäkyviä vaatteita tai vaatteita polven yläpuolella. Selkää ei saa näyttää, eikä käyttää naruolkaimisia vaatteita. Tiukkoja vaatteita ei saa myöskään käyttää.

Miesten osalta bermudasortsit tai -housut sekä tankkitopit tai tiukat housut ovat kiellettyjä.

Vaatteiden lisäksi kaikkia pyydetään olemaan tekemättä liiallisia kiintymyksen eleitä tai käyttämään kieltä, jota voidaan pitää sopimattomana.

Syy pyyntöjen esittämiseen on se, että kisajärjestäjät pyytävät vierailijoita noudattamaan paikallisia tapoja. Nämä ovat tapoja, joita pyydetään kaikilta Saudi-Arabiaan saapuvilta ulkomaalaisilta, ja Formula 1:lle ei ole myönnetty poikkeusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1