Seuraa meitä:

Talviurheilu

Venäjän hiihtotähti Aleksandr Bolšunov joutui toistamiseen hammasoperaatioon

Aleksandr Bolšunov maastohiihto Venäjä
AOP

Maastohiihtdon maailmanmestari Aleksandr Bolšunov joutui käymään viime perjantaina leikkauksessa jo toisen kerran kuukauden sisällä.

Syynä oli tälläkin kertaa Aleksandr Bolšunovin suuhun kasvanut paise, joka oli seurausta epäonnistuneesta hampaan paikkauksesta. Hiihtäjän suuta operoitiin ensimmäisen kerran vajaa kuukausi sitten, jolloin hiihtäjän ientulehdus äityi sietämättömäksi. Se pakotti venäläisen jättämään väliin rullahiihdon MM-kilpailut Italian Val di Fiemmessä.

Tuolloin paise avattiin kirurgisesti ja venäläisen ikenet puhdistettiin, mutta vaiva jäi kiusaamaan Bolšunovia edelleen.

Bolshunovin harjoituskausi on ollut vaikeuksien värittämä. Hän loukkaantui jo kesäkuussa kauden ensimmäisellä harjoitusleirillä ja joutui tuolloin jättämään harjoituksia väliin. Tietojen mukaan Bolšunov on kärsinyt myös akillesjänneongelmista.

Bolšunovin henkilökohtainen valmentaja Juri Borodavko sanoi, että lääkäreiden ennusteen mukaan urheilijan toipuminen kestää noin kymmenen päivää. 2-3 päivän kuluttua ompeleiden poistamisesta mies voi jatkaa harjoittelua. Hiihtäjä on tällä hetkellä Moskovassa.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Talviurheilu