Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lahti Basketballin autokolarikohu etenee – Osa edelleen sairaalassa, yksi irtisanottu

koripallo
AOP

Neljä Korisliigan Lahti Basketballin pelaajaa joutui lauantaina autokolariin, jossa kaikki osalliset loukkaantuivat.

Lahti Basketball Ry:n toiminnanjohtaja Roope Suonio kertoo, että tilanne on vaikea kaikille osapuolille.

– Tuntuu kuin eläisimme keskellä painajaista. Viimeiset päivät ovat olleet todella raskaita, koska huoli ja epätietoisuus on vallannut mielen.

– Lauantaiyönä Mäntsälässä tapahtunut kolari oli erittäin raju. Tilanteeseen nähden olemme erittäin onnekkaita, koska yhtään ihmishenkeä ei menetetty. Tämä on suoranainen ihme ja nyt keskitymme pelaajien kuntoutumiseen. Päivitämme tilannetta, kun kaikki pelaajat on saatu kotiin sairaalasta ja tapahtumien kulku on selvinnyt.

Kaksi pelaajista on kotiutunut sairaalasta ja kaksi ovat vielä sairaalassa hoidettavana. Lahti Basketballin keskiviikon vierasottelu BC Nokiaa vastaan on siirretty viikolla eteenpäin. Se pelataan keskiviikkona 27.10. Toiminnanjohtaja Suonion mukaan seuraavassa pelissä tarvitaan erityistä tukea joukkueelle.

– Lauantaina kohtaamme KTP:n kotiottelussa. Kentälle astuva joukkue sekä vielä kolarista palautuvat pelaajat tarvitsevat enemmän tukea kuin koskaan. Nyt on aika näyttää mikä on kotiyleisön voima.

Samalla Lahti Basketball ilmoitti purkaneensa Brandon Peelin sopimuksen pelaajan aloitteesta. Seura kertoi, että lauantain tapahtumia ja onnettomuuteen johtaneita syitä tutkitaan poliisin toimesta. Seura ei voi kommentoida tapausta, koska tutkinta on kesken.

Yksityisyyden suojan ja pelaajien oikeusturvan takia seura voi puhua tässä vaiheessa pelaajien nimistä. Onnettomuudesta on terveydellisiä seurauksia kaikille onnettomuudessa mukana olleille. Näitä asioita seuralla ei ole lupa käsitellä julkisuudessa.

– Tiedotamme asiasta heti lisää, kun se on mahdollista. Olemme tilanteesta niin avoimia, kun tässä vaiheessa voimme, toiminnanjohtaja Suonio lupasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo