Seuraa meitä:

Talviurheilu

Ruotsin ampumahiihtomaajoukkueessa on käynnissä neloisparisuhdedraama

Hanna Öberg ampumahiihto Ruotsi
AOP

Ruotsin ampumahiihtomaajoukkuetta ravistelee rakkausdraama, jossa neljä sen jäsentä erosi alkuperäisen kumppaninsa kanssa ja seurustelee nyt toisen eronneen parin toisen puoliskon kanssa.

Uusimpien tietojen mukaan Ruotsin ampumahiihtotähdet Hanna Öberg ja Martin Ponsiluoma ovat pari.

– On totta, että olemme yhdessä ja se tuntuu erittäin hyvältä. Ja ajattelimme, että on hyvä idea julkistaa se nyt, Öberg toteaa.

Samaan aikaan Öbergin entinen poikaystävä, joukkuetoveri Jesper Nelin, on löytänyt rakkauden Ponsiluoman entisestä tyttöystävästä Fanny Johanssonista.

Nelin sanoo, että viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet ampumahiihdon maajoukkueeseen, joka ei ole enää niin tiivis.

– Se on ollut erityisen ehdotonta, mutta nyt siitä on tullut sellainen kuin on tullut. Luulen, että kaikki ajattelevat, että se toimii hyvin, mutta en tiedä, tuleeko Martinista minusta taas ystäviä, Nelin sanoo.

Nelin on omasta suhteestaan Johanssonin kanssa onnellinen.

– Fanny ja minä puhuimme toisillemme ja se auttoi aika paljon. Sitten tuntui siltä, ​​että Fanny ja minä tutustuimme toisiimme ja löysimme myös toisensa, Nelin kertaa tapahtunutta.

Ponsiluoma puhuu myös siitä, miten tilanne on vaikuttanut.

– Tšekissä oli vähän turbulenssia, mutta sitten olemme käsitelleet sen erittäin ammattimaisesti, eikä meillä ollut mitään ongelmia sen kanssa. Ainakaan omalta puoleltani joka tapauksessa. Minusta se on ollut hyvä, mies toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Talviurheilu