Seuraa meitä:

Kamppailulajit

UFC-tähti Conor McGregoria syytetään italialaisen huippu-DJ:n pahoinpitelystä

Kevyen sarjan haastaja väittää: “Conor McGregorilta puuttuu nälkä”

Irlantilainen UFC-tähti Conor McGregor on jälleen vaikeuksissa, kun italialainen DJ Francesco Facchinetti syyttää McGregoria pahoinpitelystä.

Vapaaottelija Conor McGregor juhli poikansa kastajaisia Vatikaanissa lauantaina. Väitetty hyökkäys italialaista DJ:tä Francesco Facchinettia vastaan tapahtui juhlissa myöhemmin sunnuntaina aamuyöllä. Facchinetti väittää, että tapaus oli provosoimaton ja odottamaton sen jälkeen, kun molemmat olivat nauttineet yhdessä olosta koko yön ajan.

– McGregor hyökkäsi päälleni ilman motivaatiota, kun olimme puhuneet yli kaksi tuntia ja meillä oli myös hauskaa yhdessä. Olisin voinut olla hiljaa ja olla sanomatta kenellekään mitään, mutta koska olen täällä kertomassa sen, minun on sanottava, että kyseinen henkilö on todella väkivaltainen ja vaarallinen, Francesco tylytti.

Myös DJ:n vaimo Wilma Facchinetti tuki miehensä kertomusta.

– Onneksi Francesco oli hyvin lähellä, joten McGregor ei voinut virittää lyöntiään. Francesco lensi takaperin, putosi pöydälle ja sitten maahan. Ensimmäinen asia, joka tuli mieleen, oli “Vitsailemmeko? Onko tämä esitys?”

– Sitten olin halvaantunut. Käännyin ympäri ja näin, että hänen ystävänsä pitivät häntä seinää vasten, koska hän halusi jatkaa Francescon lyömistä. Sitten he veivät hänet pois. Sytytin valon ja vartijat sammuttivat ne. Francesco oli verenvuotoa. Halusin auttaa häntä ja vartijat ajoivat meidät pois.

DJ:n nenä murtui rytäkässä. Facchinetti kertoi aikovansa haastaa McGregorin oikeuteen. Tapauksella oli hänen mukaansa kymmenkunta silminnäkijää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit