Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uuden-Seelannin rugbymaajoukkueen pelaaja kuoli auto-onnettomuudessa

Sean Wainui entinen rugbynpelaaja Uusi-Seelanti
AOP

Uusiseelantilainen maajoukkuetason rugbynpelaaja Sean Wainui kuoli auto-onnettomuudessa maanantaina.

Sean Wainui oli Uuden-Seelannin rugbyn nouseva tähti, joka pelasi 10 kertaa Uuden-Seelannin Māori All Blacks -maajoukkueessa. Seuratasolla Wainui edusti Bay of Plentyä, jonka riveihin mies siirtyi täksi kaudeksi. Wainuita jäivät kaipaamaan myös Paige Wainui ja heidän kaksi lastaan, Kawarik Wainui ja Arahia Wainui.

– Ajatuksemme ovat Seanin ja hänen perheensä, erityisesti Paigen, Kawarikin ja Arahian, kanssa, ja tarjoamme heille täyden tuen vaikeimpina aikoina, Uuden-Seelannin rugbyliiton toimitusjohtaja Mark Robinson totesi tiedotteessa.

– Tiedämme, että kaikki rugbyn osapuolet tuntevat syvästi Seanin kuoleman, etenkin Bay of Plentyn ja Chiefsin joukkuetoverit, ja jaamme heidän surunsa ja järkytyksensä.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan Wainui oli osallisena yhden ajoneuvon onnettomuudessa McLaren Falls Parkissa, lähellä Taurangaa, Uuden-Seelannin Pohjoissaarella. Bay of Plentyn & Taupon poliisin mukaan henkilö oli kuollut, kun auto oli törmännyt puuhun noin klo 7.50.

– Ajoneuvon ainoa matkustaja kuoli tapahtumapaikalla, poliisin tiedotteessa mainittiin.

Poliisi kertoi, että ruumiin virallista tunnistamista ei ole vielä suoritettu.

Māori All Blacksin ja Seanin entisen joukkueen Chiefsin päävalmentaja Clayton McMillan jakoi surun Seanin kuolemasta.

– Hän ilmentää kaikkea, mitä pelaajalta voi pyytää. Hänet muistetaan siitä, että hän oli intohimoinen, ahkera ja ylpeä maori, joka oli poikkeuksellinen pelaaja, mutta mikä tärkeintä, isä ja aviomies.

– Hän oli vaikutusvaltainen jäsen joukkueissa, joissa hän on ollut mukana, ja hänen läsnäoloaan jäädään kaipaamaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut