Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Cookinsaarten olympiajoukkue pääsi viimein kotiin Tokion kesäolympialaisista

Cookinsaarten olympiajoukkue Tokio 2021
AOP

Cookinsaarten Tokion kesäolympialaisten olympiajoukkue on ollut jumissa Uudessa-Seelannissa reilut kaksi kuukautta maan korona-sulun vuoksi.

Cookinsaarten Tokion kesäolympialaisten olympiajoukkue, mukaan lukien Cookinsaarten urheilu- ja kansallisen olympiakomitean CISNOC:n puheenjohtaja Hugh Graham, ovat vihdoin päässeet takaisin kotiin Cookinsaarille epäonnisten yhteensattumusten jälkeen.

Joukkue lähti olympialaisiin 13 viikkoa ja kolme päivää sitten, mutta Uuden-Seelannin korona-sulun vuoksi se ei ole päässyt kotiin. Cookinsaarille lennetään tavanomaisesti Uuden-Seelannin kautta. Siellä urheilijoille oli luvassa kahden viikon karanteeni. Muutaman viikon jälkeen maahan tuli hätätila, joka esti matkan jatkumisen.

Graham järjesti kahden viikon hallinnoidun eristämisen ja karanteenin Uuden-Seelannin Christchurchissa saapuessaan Uuteen-Seelantiin. Tämän jälkeisen ajan mies vietti Aucklandissa. Hän ja Cooksaarten joukkue suorittavat vielä kaksi viikkoa karanteenissa Edgewater Resort and Spassa Rarotongassa Cooksaarten Pokoinu-I-Raro Taperessä.

– Jotkut päivät olivat hyviä, toisinaan kamppailin yksin olemiseni kanssa, Graham kertoi sulkukokemuksistaan.

– Haluan myös sanoa suuren kiitoksen monille yhteisöille, jotka auttoivat monin tavoin olympiajoukkueen jäseniämme ja meitä täällä Uudessa-Seelannissa.

Vaikka edessä onkin lisää karanteenia, Graham ei kanna siitä murhetta.

– Vaikka vietän vielä 14 päivää karanteenissa, selviydyin jo 14 päivän karanteenista Christchurchissa ja sitten kahdeksan viikkoa korona-sulussa, joten selviän siitä.

– Ainakin se on 14 päivää takaisin kotona.

Cookinsaaret lähetti kuusi urheilijaa Tokion 2020 kesäolympialaisiin, mutta jäi mitaleitta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut