Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Cookinsaarten olympiajoukkue pääsi viimein kotiin Tokion kesäolympialaisista

Cookinsaarten olympiajoukkue Tokio 2021
AOP

Cookinsaarten Tokion kesäolympialaisten olympiajoukkue on ollut jumissa Uudessa-Seelannissa reilut kaksi kuukautta maan korona-sulun vuoksi.

Cookinsaarten Tokion kesäolympialaisten olympiajoukkue, mukaan lukien Cookinsaarten urheilu- ja kansallisen olympiakomitean CISNOC:n puheenjohtaja Hugh Graham, ovat vihdoin päässeet takaisin kotiin Cookinsaarille epäonnisten yhteensattumusten jälkeen.

Joukkue lähti olympialaisiin 13 viikkoa ja kolme päivää sitten, mutta Uuden-Seelannin korona-sulun vuoksi se ei ole päässyt kotiin. Cookinsaarille lennetään tavanomaisesti Uuden-Seelannin kautta. Siellä urheilijoille oli luvassa kahden viikon karanteeni. Muutaman viikon jälkeen maahan tuli hätätila, joka esti matkan jatkumisen.

Graham järjesti kahden viikon hallinnoidun eristämisen ja karanteenin Uuden-Seelannin Christchurchissa saapuessaan Uuteen-Seelantiin. Tämän jälkeisen ajan mies vietti Aucklandissa. Hän ja Cooksaarten joukkue suorittavat vielä kaksi viikkoa karanteenissa Edgewater Resort and Spassa Rarotongassa Cooksaarten Pokoinu-I-Raro Taperessä.

– Jotkut päivät olivat hyviä, toisinaan kamppailin yksin olemiseni kanssa, Graham kertoi sulkukokemuksistaan.

– Haluan myös sanoa suuren kiitoksen monille yhteisöille, jotka auttoivat monin tavoin olympiajoukkueen jäseniämme ja meitä täällä Uudessa-Seelannissa.

Vaikka edessä onkin lisää karanteenia, Graham ei kanna siitä murhetta.

– Vaikka vietän vielä 14 päivää karanteenissa, selviydyin jo 14 päivän karanteenista Christchurchissa ja sitten kahdeksan viikkoa korona-sulussa, joten selviän siitä.

– Ainakin se on 14 päivää takaisin kotona.

Cookinsaaret lähetti kuusi urheilijaa Tokion 2020 kesäolympialaisiin, mutta jäi mitaleitta.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut