Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Philadelphia 76ersin tähtipelaaja Ben Simmons jälleen vaikeuksissa

Ben Simmons pieni laitahyökkääjä Philadelphia 76ers
AOP

Philadelphia 76ers asetti tähtipelaajansa Ben Simmonsin pelikieltoon kauden avausotteluunsa.

NBA-joukkue Philadelphia 76ers ilmoitti myöhään tiistainaa, että Ben Simmons on asetettu yhden ottelun pelikieltoon joukkueelle haitallisen käyttäytymisen vuoksi. Hän kärsii pelikieltonsa avausottelussa keskiviikkona New Orleans Pelicansia vastaan.

Päävalmentaja Glenn Rivers oli heittänyt Simmonsin ulos harjoituksista, kun hän kieltäytyi useaan otteeseen osallistumasta harjoitukseen.

– Mielestäni hän oli tänään häiriötekijä. En usko, että hän halusi tehdä sitä, mitä kaikki muutkin. Oli aikaista. Se ei ollut iso juttu. Sanoin hänelle vain, että hänen pitäisi lähteä. Jatkoimme harjoittelua, Rivers kertasi tilannetta.

76ers on määrännyt Simmonsille 1,4 miljoonan dollarin sakot hänen poissaolostaan ​​neljästä harjoituskauden pelistä ja perinyt lukuisia joukkuesakkoja menetetyistä harjoituksista, kenttäharjoittelusta ja kokouksista. Simmons ei ole ansainnut rahaa sen jälkeen, kun hän palasi joukkueeseen 11. lokakuuta.

Simmons menettää noin 227 000 dollaria ollessaan pelikiellossa keskiviikon pelissä.

Simmonsin haluttomuus olla fyysisesti ja henkisesti tekemisissä 76ersub kanssa paluunsa jälkeen on ollut johdonmukainen teema.

– Tarkoitan tänään, ei. Sanoimme hänelle, että menee kotiin. Mutta toivottavasti jossain vaiheessa, kyllä, toivon, Rivers vastasi kysymyksiin Simmonsin haluista olla joukkueen mukana.

Aiemmin tällä kaudella Simmons pyysi pelaajakauppaa, ja sitten hän jätti väliin harjoitusleirin kaksi ensimmäistä viikkoa yrittääkseen pakottaa 76ersin tekemään kaupab. Sen sijaan hän palasi joukkueeseeb viime viikolla, ja kun hän oli käynyt läpi useita päiviä paluuprotokollia, Simmons harjoitteli joukkueen kanssa sunnuntaina ja maanantaina, ennen kuin hänet heitettiin ulos tiistain harjoituksista.

Palattuaan joukkueeseen Simmons ei ole puhunut tiedotusvälineille, eikä hän ole sanonut mitään julkisesti viime kevään pudotuspelitappion jälkeen. Tämä on jättänyt Riversin ja hänen joukkuetoverinsa vastaamaan kysymyksiin tilanteesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo