Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Suomi sai järjestettäväkseen painin alle 23-vuotiaiden MM-kisat

Hakametsän jäähalli
AOP

Kansainvälinen Painiliitto UWW on myöntänyt vuoden 2023 painin U23 MM-kilpailujen järjestämisoikeuden Suomelle.

Suomen Painiliitto Ry haki kilpailuja yhdessä Tampereen kaupungin kanssa sen jälkeen, kun korona-pandemia oli peruuttanut Tampereelle myönnetyt vuoden 2020 vastaavat kilpailut.

Kilpailujen järjestelyissä ovat vahvasti mukana myös tamperelaiset painiseurat, joiden kautta tulevia 200-300 vapaaehtoista ilman ei MM-kilpailujen järjestäminen ole mahdollista. Aiemmissa painin arvokisoissa Tampereella ovat mukana olleet Koovee, Tampereen Painiseura ja Tampereen Voimailijat.

Kilpailut järjestetään 23.-29.10.2023 Tampereella Hakametsän jäähallissa. Kilpailuihin odotetaan yli 1 000 joukkueenjäsentä lähes 80 maasta. Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä on ylpeä myönnetyistä kisoista.

– Tampere on ylpeä saadessaan jälleen yhden uuden painin arvokisan järjestettäväkseen. Hakametsän jäähalli soveltuu jatkossa erinomaisesti painin MM-tapahtuman kilpailupaikaksi, kun jääkiekon Liiga-seurat siirtyvät vuodenvaihteessa uuteen Areenaan, Pesä toteaa.

Edellisen kerran Hakametsän jäähallissa on painittu vuonna 1994 kreikkalais-roomalaisen painin MM-kilpailuja. Sen jälkeen sekä aikuisten EM-kilpailut vuonna 2008 että U20 MM-kilpailut vuonna 2017 järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tämän vuoden viimeiset painin arvokisat painitaan marraskuussa, kun U23 MM-kilpailut painitaan Serbiassa. Suomen joukkue kisoihin julkaistaan lähipäivinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit