Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen Cleveland Cavaliers taipui kauden avauksessa

Lauri Markkanen uuden joukkueensa paidassa.
AOP

Lauri Markkasen Cleveland Cavaliers aloitti NBA-kauden 2021-22 vierasottelulla Memphis Grizzliesia vastaan, mutta isot pisteet nähneessä ottelussa voiton vei kotijoukkue. Markkanen pelasi vahvan debyyttiottelun uudessa joukkueessa.

Suomalainen koripallotähti Lauri Markkanen pelasi NBA-kauden avausottelussa Cleveland Cavaliersin paidassa reilut puoli tuntia, kun joukkue taipui Memphis Grizzliesin vieraana 132-121 -lukemin.

Kesällä Cavaliersin kanssa neljän vuoden mittaisen ja arvoltaan 67 miljoonan dollarin sopimuksen tehnyt Markkanen pelasi vahvan avausottelun heittämällä kymmenen pistettä ja ottamalla yhdeksän levypalloa. Syöttöjä suomalaiselle merkittiin kaksi ja riistoja yksi. Markkanen heitti ottelussa 14 kertaa, mutta osui vain neljästi.

Vieraiden tehokkain pistemies oli sentteri Jarrett Allen, joka heitti 25 pistettä vajaan puolen tunnin peliajalla. Allenille ilta oli mainio, sillä sentteri osui jokaisesta pelitilanneheitosta ja heitti kolme neljästä vapaaheitosta sisään.

Kotijoukkueelta tehokkain oli kesän 2019 NBA:n varaustilaisuuden kakkosvaraus Jo Morant, joka avasi uransa kolmannen NBA-kauden heittämällä 37 pistettä. Pelitilanneheitot Morant upotti lähes 60 prosentin varmuudella, mutta neljästä kolmosyrityksestä vain yksi upposi.

Cavaliers jatkaa kauttaan kotikentällä kohtaamalla viikonloppuna sekä Charlotte Hornetsin, että Atlanta Hawksin. Grizzlies viettää seuraavan viikon neljän ottelun vieraskiertueella ja palaa kotiin lokakuun viimeisenä päivänä kohdatakseen Miami Heatin. Viikonloppuna joukkue pelaa Los Angeles Clippersiä ja Lakersia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo