Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

VaLePa matkustaa Portugaliin – Benfica vastassa Mestarien liigan karsintojen välierävaiheessa

Benfican hakkuri
AOP

VaLePa aloittaa Mestarien liigan karsintojen välierävaiheen vierasottelulla Portugalin Benficaa vastaan. Benfica on hallitseva Portugalin mestari.

VaLePa on suuren haasteen edessä Mestarien liigan karsintavaiheessa, kun karsintojen välierävaiheessa vastaan asettuu Portugalin hallitseva mestari Benfica. VaLePa selvisi puolivälierävaihteesta hollantilaista Draisma Apeldoornia vastaan voittamalla kummatkin ottelut, mutta vastus kovenee merkittävästi.

Kotimaan Mestaruusliigassa VaLePa on aloittanut kauden totutun vahvasti. Kolmesta pelistä on takana kolme voittoa, mutta viikonlopun vierasottelussa Raision Loimua vastaan joukkue menetti kaksi erää, joten täydellä pistesaldolla ei VaLePakaan etene Suomessa.

VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko odottaa tiukkaa ottelusarjaa Benficaa vastaan.

– Vastassa on rutinoitunut joukkue, joka on pelannut pitkään yhdessä. Joukkue koostuu kokeneista pelaajista ja he pelaavat erittäin vähillä virheillä. Joukkueessa on myös laajuutta. Jokaiselle pelipaikalle on laittaa lähes samantasoinen pelaaja vaihtopenkiltä. Kokeneen joukkueen peli on tasaista ja rauhallista ja meidän on pystyttävä pitämään oma tasomme vastaanotossa ja hyökkäyksessä läpi ottelun. Voittaaksemme meidän täytyy jälleen onnistua torjunta puolustus pelissä kuten teimme Apeldoornia vastaan.

Benfica on aloittanut kauden Portugalissa kolmella voitolla. Joukkue kaatoi Sporting de Espinhon ja Clube K’n 3-0 -lukemin, mutta menetti kaksi erää A.J.F.Bastardoa vastaan kotiottelussaan reilu viikko sitten. A.J.F.Bastardo oli viime keväänä Benficaa vastaan finaaleissa, mutta taipui otteluvoitoin 3-0 voittamatta erääkään.

Mestarien liigan puolivälierävaiheessa Benfica kaatoi virolaisen Pere Leib Tartun kahdesti 3-1 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo