Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lahti Basketball palaa arkeen dramaattisen autokolarin jälkeen

Pieti Poikola päävalmentaja Lahti Basketball
AOP

Korisliigan Lahti Basketball pelaa perjantaina ensimmäisen ottelunsa dramaattisen autokolarin jälkeen, jossa loukkaantui neljä joukkueen ulkomaalaispelaajaa. Lahti on KTP-ottelussa liikkeellä puhtaasti kotimaisin voimin.

Lahtelaisjoukkue lähtee otteluun KTP:tä vastaan ilman ulkomaalaisvahvistuksiaan. Ilmoitettu kokoonpano on muodossa Roi Byman, Arttu Saarijärvi, Ali Ahola, Henri Ventoniemi, Eemi Luukkonen, Ville Karvonen, Erik Sajantila, Ricky Waxlax, Robert Bärlund. Sherwood Brown on ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi.

Lahden päävalmentaja Pieti Poikola kertoo viime aikojen olleen raskaita.

– Tämä viikko on tuntunut kestäneen ikuisuuden. Se on ollut läpileikkaus tunteisiin. Onnettomuuden ensikuuleminen, järkytys, pelaajien kunnon selviäminen, helpotus, pelaajien kuntotietojen jatkuva muuttuminen sekä tuntien loppuminen päivästä, turhautuminen, Brandonin sopimuksen päättyminen, suru. Listaa voisi jatkaa. Tärkeintä on kaksi asiaa, kaikki ovat hengissä ja pelaajamme salissa ovat olleet ihailtavan keskittyneitä, Poikola kommentoi Korisliigan verkkosivuilla.

– Tulemme antamaan lauantaina parhaan version itsestämme, sellaisen, jolla ansaitsemme kaiken sen tuemme, jonka olemme saaneet ja saamme meidän kannattajilta. Haluamme pelaamisellamme osoittaa arvostuksemme ja kiitollisuuden sille, että saamme tehdä tätä työtä terveinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo