Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

VaLePa jäi täysin Benfican jyrän alle Mestarien liigassa

Valepa Kangaskokko
AOP

VaLePa taipui Benficalle lentopallon Mestarien liigan karsintojen välierävaiheessa vieraskentällä. Joukkueet kohtaavat uudestaan toisensa viikon päästä Sastamalassa.

Benfica antoi Suomen parhaalle lentopallojoukkueelle melkoisen oppitunnin Lissabonin torstai-illassa voittamalla ottelun 3-0 (25-23, 25-21, 25-18) -lukemin.

Kotijoukkueen tehokkaimmat pistemiehet ottelussa olivat Flavio Soares ja Andre Ryuma. Soares teki ottelussa 10 pistettä ja näistä yksi oli torjuntapiste. Ryuma teki 11 pistettä, joista kaikki tuli hyökkäämällä. Syöttöruudussa Ryuma oli heikompi päivä, kun kahdeksasta syötöstä ainoastaan kuusi päätyi palautettavaksi.

VaLePa:lta tappioon päättyneessä ottelussa tehokkaimpia olivat Alberto Cavasin ja Jiri Hänninen. Cavasin teki ottelussa 11 pistettä ja näistä kymmenen tuli hyökkäämällä sekä yksi torjunnasta. Cavasin syötti kaksi virhettä. Hänninen hyökkäsi ottelussa 15 kertaa ja teki yhdeksän pistettä. Torjumalla suomalainen nappasi yhden pisteen. Syöttöruudussa Hänninen oli varma, sillä 15 syötöstä vain kaksi epäonnistui. VaLePa syötti joukkueena ottelussa yhden ässän, kun taas kotijoukkue syötti viisi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo