Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen Cleveland Cavaliers hävisi kotiavauksen

Ricky Rubio Cleveland Cavaliers
AOP

Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers taipui jo toistamiseen tällä NBA-kaudella. Tällä kertaa joukkue koki tappion kotiparketillaan Charlotte Hornetsille.

Suomalainen koripallotähti Lauri Markkanen heitti yön NBA-kierroksen kotiottelussa Charlotte Hornetsia vastaan 13 pistettä, mutta se ei auttanut Markkasen joukkuetta voittoon. Hornets oli parempi joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 123-112 -lukemin.

Hornets on aloittanut kauden kahdella voitolla, kun taas Cavaliers kahdella tappiolla. Hornets kaatoi avausottelussaan kotonaan Indiana Pacersin 123-122 -lukemin.

Cavaliersilta Markkanen oli kolmanneksi tehokkain pistemies. Collin Sexton heitti ottelussa 35 pistettä ja otti kylkeen neljä levypalloa. Yhdysvaltalainen sai peliaikaa joukkueesta eniten ennen Markkasta, joka otti 13 pisteen lisäksi ottelussa viisi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Espanjan Ricky Rubio heitti ottelussa 15 pistettä ja antoi kymmenen syöttöä.

Hornetsin tehokkain oli Miles Bridges, joka heitti 30 pistettä ja otti seitsemän levypalloa. Lähes 35 minuuttia pelannut Bridges heitti ottelussa 24 kertaa ja onnistui 54,2 prosentin varmuudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo