Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Huippukehonrakentaja Jennifer Hernandez on kuollut

kehonrakennus
AOP

Huippunaiskehonrakentaja Jennifer Hernandez kuoli 58-vuotiaana. Women’s Physique -sarjan kilpailijan kerrotaan kuolleen syystä, jota ei vielä julkistettu.

Women’s Physique -sarjassa kehonrakennuksessa kilpaillut Jennifer Hernandez liittyy lukuisiin tänä vuonna menehtyneisiin kehonrakennuksen kuuluisuuksiin.

Entinen huippukehonrakentaja ja nykyinen -valmentaja Denis James jakoi Instagramissaan, että IFBB -liiton ammattilaiskehonrakentaja Hernandez on valitettavasti kuollut. Syy hänen ennenaikaiseen kuolemaansa on edelleen tuntematon, mutta tällaisilla uutisilla perheenjäsenet tai ystävät puhuvat enemmän kuin todennäköisesti heti, kun he itse ovat sulattaneet tilanteen.

Hernandezin viimeinen kilpailu oli Tampa Pro 2021 -tapahtumassa elokuussa. Jennifer on ollut Women’s Physique -kilpailija vuodesta 2005 ja kilpaili IFBB-liiton ammattilaisena siitä lähtien, kun hän sai ammattilaiskorttinsa vuonna 2009 47-vuotiaana.

Hänen päätavoitteensa oli levittää positiivisuutta, optimismia ja edistää terveellisiä elämäntapoja. Tätä hän myös julisti verkkosivuillaan.

Huippukehonrakennuksella ja kilpailijoidensa ennenaikaisella kuolemalla on pitkä historia. Tänä vuonna on ollut useita tapauksia, joissa kehonrakentajat ovat menettäneet henkensä liian aikaisin, joista viimeisin esimerkki on 37-vuotias George Peterson.

Hernandezin kuolinsyy on edelleen tuntematon, eivätkä hänen ystävänsä tai perheensä ole antaneet virallista lausuntoa, ja toistaiseksi kaikki spekulaatiot hänen kuolemastaan ​​ovat vain spekulaatiota.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut