Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Naisten rugbyn MM-pokaali löydettiin 15 vuoden hukassaolon jälkeen

Englannin vuoden 1994 naisten rugbyn maailmanmestarit
AOP

Naisten rugbyn MM-kisat päättyivät vuonna 1994 Englannin voittoon ja maa sai pokaalin mukaansa. Se kuitenkin hukkui vuosien saatossa, kunnes se aiemmin tällä viikolla löytyi Englannin rugbyliiton RFU:n entisen työntekijän toimesta.

Englanti voitti naisten rugbyn MM-pokaalin vuonna 1994 ja lähti kiertueelle ja näyttelyihin sen kanssa ja sitä näytettiin jopa museossa ennen sen katoamista ja sen oletettiin hävinneen.

Aiemmin tällä viikolla entinen entinen Englannin rugbyliiton RFU:n työntekijä siivosi vanhempiensa ullakkoa ja löysi vanhoja muistikirjoja, julisteita ja lopulta myös kauan kadoksissa olleen MM-pokaalin.

Gill Burns, joka oli Englannin joukkueen pelaaja vuonna 1994, kertoi, että MM-kisojen voiton ja kiertueen jälkeen pokaalia ei oltu nähty vähään aikaan ja joukkue alkoi ihmetellä, mihin se oli kadonnut.

– Se oli museossa hetken ennen kuin se lähti jälleen kiertueelle, ja sitten muutama vuosi myöhemmin aloimme kysellä “Tietääkö kukaan missä MM-pokaali on?”, eikä kukaan tiennyt missä se oli, Burns kertoi.

Gill oli huolissaan siitä, että se oli “sulatettuna jossakin”, ja oli “etsinyt sitä jonkin aikaa”.

Englannin nykyinen kapteeni Sarah Hunter kertoi olleensa tietoinen MM-pokaalin kohtalosta.

– Tiesin, että se oli kadonnut, tiesin, että Burns oli yrittänyt löytää sen, mutta en ollut tajunnut, että se oli löydetty. Tarina sen löytämisestä ja missä se oli, on aika ainutlaatuinen.

– Olen todella iloinen siitä, että he ovat onnistuneet saamaan sen käsiinsä, koska voin kuvitella, että päivä voittaa MM-kisat oli niin erityinen, että pokaalin katoaminen oli varmasti surullista sen takia. Se, että se saatiin takaisin on varmasti ollut heille erityistä.

Myös Burns oli haltioissaan.

– On erittäin tunteellista löytää pokaali, joka meillä oli onni nostaa vuonna 1994, ja olen erittäin iloinen siitä, että viemme sen takaisin Twickenhamiin säilytettäväksi huolellisesti Maailman rugby-museossa ja se on esillä kaikkien nähtävänä siellä.

Seuraavat rugbyn MM-kisat järjestetään vuonna 2022 Uudessa-Seelannissa. Englanti on tällä hetkellä maailman ykkösjoukkue.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut