Seuraa meitä:

Formula 1

Verstappen paalulle Austinin aika-ajoissa

Max Verstappen Austinissa.
AOP

Max Verstappen on ajanut paalupaikalle Formula ykkösten Austinin GP:n aika-ajoissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Red Bull -kuljettaja, tiukasti maailmanmestaruudesta taisteleva Max Verstappen otti paalupaikan haltuunsa äärimmäisen mielenkiintoisissa Austinin GP:n aika-ajoissa. Verstappen ajoi päätösosiossa ajan 1.32,910 ja oli ykkönen reilun kahden kymmenyksen erolla MM-sarjaa johtavaan Lewis Hamiltoniin verrattuna. Verstappenin tallikaveri Sergio Perez oli aika-ajojen kolmas +0,224 Verstappenille jääneenä.

Suomalaisittain aika-ajo meni mollivoittoisesti, kun Mercedeksen Valtteri Bottas oli neljäs ja jäi yli puoli sekuntia kärjestä. Alfa Romeon Kimi Räikkönen jäi ensimmäiseen osioon. Räikkönen oli koko porukan kolmanneksi hitain kuski.

Hyvää vauhtia aika-ajoissa pitivät Ferrari kuljettajat Charles Leclerc etunenässä. Monacolainen oli aika-ajon viides ja jäi kärjelle lähes seitsemän kymmenystä. Tallikaveri Carlos Sainz jr. oli kuudes lähes yhdeksän kymmenystä perässä.

Yhdysvaltain GP käynnistyy sunnuntaina Suomen aikaa kello 22.00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1