Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Yhdysvaltain F1 GP:iden promoottori Bobby Epstein haaveilee kolmesta osakilpailusta Yhdysvalloissa

Bobby Epstein F1-promoottori USA
AOP

F1-sirkus on jälleen Pohjois-Amerikassa tänä viikonloppuna, kun Austinin GP on vuorossa. Yhdysvaltain GP:iden promoottori Bobby Epstein kommentoi The Race -sivustolle jo haaveistaan saada kolmaskin F1 GP Yhdysvaltoihin.

The Race -sivuston mukaan mahdollinen uusi Formula 1 -kisa Las Vegasissa voitaisiin yhdistää Miamin kanssa kolmen kilpailun maantieteellisen leviämisen maksimoimiseksi Yhdysvalloissa. Tavoitetta tukevat myös monet kuljettajat. F1 keskustelee Las Vegasin viranomaisten kanssa mahdollisesta paluusta kuuluisaan kaupunkiin ensimmäistä kertaa lähes 30 vuoteen.

Vegasin kilpailu seuraisi Miamin lisäämistä kalenteriin, sillä Floridan kaupunki järjestää ensimmäisen Grand Prix -kilpailunsa toukokuussa 2022. Aikaisemmin Austinin GP kärsi Meksikon GP:n liittymisestä kalenteriin, mutta nyt Yhdysvaltain GP:iden promoottori Bobby Epstein uskoo, että tilanne on toinen.

– Miami tulee olemaan hyödyllinen – sekä lajille että meille. Voimme olla tyytyväisiä, että täydennämme toisiamme sen mukaan, missä olemme kalenterissa (Miami toukokuussa ja Austin lokakuussa).

– Jos olisimme pariuttaneet GP:t peräkkäisille viikoille, fanien olisi pitänyt tehdä valinta. Meillä on paljon ihmisiä, jotka haluavat mennä molempiin, ja ne molemmat tulevat olemaan niin ainutlaatuisia kilpailuita. Luulen, että molemmat tarjoavat tarpeeksi eroja, jotta molemmat ovat houkuttelevia.

Las Vegas toisi oman mausteensa soppaan.

– Ja sitten kun Vegas tulee, toivon, että tapa, jolla näemme sen olevan, olisi Miami ja Vegas yhdessä toukokuussa, ja Austin ja Meksiko voivat jatkaa parin muodostamista.

– Olemme jo hyvin lähellä Mexico Cityä ja Mexico Cityn ensimmäisen vuoden kilpailu toi meille vaikeuksia ja maksoi meille luultavasti yli 5 miljoonan dollarin tulot. Siitä toipuminen kesti useita vuosia.

Epstein on vakuuttunut siitä, että USA pystyy isännöimään kolmea F1 GP:tä.

– Mielestäni Vegas ja Miami ovat riittävän kaukana toisistaan ​​- ne ovat täysin eri puolilla maata.

– En usko, että huolenaihe liittyy niinkään siihen, että kolme Yhdysvalloissa järjestettävää kilpailua olisivat kestäviä. Kyse on siitä, voimmeko jatkaa kilpailukykyä kilpailumaksujen suhteen. Se tulee olemaan haaste promoottoreille pitkällä aikavälillä. Se ei välttämättä ole fanien määrä, Epstein arvelee.

F1-kilpailujen lisääminen on osa tarkoituksellista laajentumista Yhdysvalloissa, missä F1-omistaja Liberty Media sijaitsee. Miamin lisääminen kalenteriin vaati paljon sinnikkyyttä ja F1 teki monia myönnytyksiä onnistuakseen saamaan hyväksynnän kilpailulle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1