Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kobe Bryantin leski Vanessa Bryant käy jälleen oikeutta legendan kuolemaan liittyen

Kobe Bryantin kuolema
AOP

Koripallotähti Kobe Bryantin leski Vanessa Bryant todisti oikeudessa kuulleensa miehensä ja tyttärensä kuolemasta helikopterionnettomuudessa, kun hän näki puhelimessaan “RIP Kobe” -ilmoitukset.

41-vuotias entinen koripallotähti Kobe Bryant, hänen 13-vuotias tyttärensä Gianna Bryant ja seitsemän muuta ihmistä kuolivat tammikuussa 2020, kun helikopteri, jolla he olivat matkalla koripalloturnaukseen, putosi Los Angelesin länsipuolella oleville kukkuloille sumuisessa säässä.

Koben leski Vanessa Bryant sanoi pyytäneensä Los Angelesin piirikunnan sheriffinvirastoa varmistamaan, ettei kukaan ottanut valokuvia koripallotähden tappaneen helikopterionnettomuuden paikalta, ja että sheriffinvirasto vakuutti hänelle, että alue oli turvattu, tuomioistuimen asiakirjat kertovat.

Vanessa haastoi Los Angelesin piirikunnan sheriffinviraston syytteeseen yksityisyyden loukkaamisesta ja henkisestä kärsimyksestä, jonka hän sanoi ensiapuhenkilökunnan, joka otti ja jakoi kuvia ihmisjäännöksistä helikopterin onnettomuuspaikalla, aiheuttaneen hänelle.

Vanessa sanoi, että perheen avustaja oli ensin kertonut hänelle onnettomuudesta, mutta hänelle sanottiin, että viisi ihmistä selvisi hengissä. Hän sanoi olettaneensa miehensä olevan heidän joukossaan ja että he auttaisivat muita.

– Pidin puhelimestani kiinni, koska tietenkin yritin soittaa miehelleni, ja kaikki nämä ilmoitukset alkoivat näkyä puhelimessani sanoen: “RIP Kobe. RIP Kobe. RIP Kobe”, Vanessa sanoi syytteen mukaan.

– Elämäni ei ole koskaan entisensä ilman miestäni ja tytärtäni.

Sen jälkeen kun sheriffi Alex Villanueva vahvisti hänen miehensä ja tyttärensä kuolleen, hän kysyi Vanessalta, voisiko hän tehdä mitään hänen hyväkseen.

– Ja minä sanoin: “Jos et voi tuoda miestäni ja vauvaani takaisin, varmista, ettei kukaan ota heistä valokuvia. Suojele aluetta”. Ja hän sanoi: “Minä teen sen”. Ja minä sanoin: “Ei, sinun on soitettava puhelu juuri nyt ja minun on varmistettava, että suojaat alueen”, Vanessan lausunnossa kerrottiin.

Vanessa sanoi, että Villanueva poistui hetkeksi ja vakuutti hänelle, että alue oli turvattu, kun hän palasi.

Oikeudenkäynnissä väitetään, että ensihoitajat, mukaan lukien palomiehet ja apulaissheriffit, jakoivat baarimikon kanssa valokuvia Koben ruumiista ja välittivät “tarpeettomia ​​valokuvia kuolleista lapsista, vanhemmista ja valmentajista”.

Los Angelesin piirikunta pyrkii pakottamaan Vanessan ja muut psykiatrisiin arviointeihin selvittääkseen, ovatko he todella kärsineet henkistä ahdistusta. Vanessa asianajajat väittävät oikeudessa, että tutkimukset ovat “julmia”, kun taas piirikunnan mukaan ne ovat “rutiininomainen osa tutkimusprosessia”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo