Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallin MM-sarjan kartanlukijat protestoivat aiottuja istuinpaikkamuutoksia vastaan

ralli
AOP

Rallin MM-sarjassa siirrytään ensi kaudella hybridi-autoihin ja samalla niiden mukanaan tuomat muutokset tuovat myös muutoksia kartanlukijoiden sijoitteluun.

Rallin MM-sarjan tehdasmiehistöt ovat kirjoittaneet Kansainväliselle autoliitolle FIA:lle keskustellakseen huolenaiheistaan, jotka koskevat miehistöjen istumapaikkoja ensi kauden WRC-autoissa. Tehdastallit ovat huolissaan sekä ahtaista olosuhteista että istuinten korkeudesta uusissa autoissa.

Aiemmin kartanlukijat ovat istuneet kuljettajia alempana pyrkiessään laskemaan painopistettä. FIA on kertonut olevana huolissaan auton lattian läpi tulevista iskuista ja on muuttanut kartanlukijoiden istuimien sijoittelua nostamalla ne samaan tasoon kuin kuljettajien istuimet.

Elfyn Evansin kartanlukija Scott Martin kertoo, ettei ole muutosaikeista mielissään.

– Olen koko urani ajan istunut matalammalla autossa – se on kaikki mitä tiedän. Tiedän henkilökohtaisesti, että olen mieluummin lähempänä auton lattiaa kuin kattoa. Näiden autojen alustan suoja on fantastinen.

– Olen todella kiinnostunut kuulemaan tieteen tämän takana. FIA on tehnyt poikkeuksellista työtä näiden autojen turvallisuuspuolella ja olen varma, että FIA:n tekninen johtaja Xavier Mestelan Pinon pystyy opastamaan meidät sen läpi.

Kuljettajat ja kartanlukijat keskustelivat huolenaiheistaan ​​epävirallisesti FIA:n johtavien henkilöiden kanssa viikko sitten Espanjassa järjestetyssä kokouksessa. Eri tahot kieltäytyivät puhumasta keskustelujen sisällöistä, mutta Dirtfish-sivuston tietojen mukaan edistystä on tapahtunut.

– Espanjassa puhuminen oli varsin orgaanista siinä tavassa, jolla se syntyi. Se oli avoin ja tuottava keskustelu, ja uskon, että olemme kaikki kiitollisia siitä.

– Haluamme ymmärtää ajattelun täällä. Olemme nähneet suuria iskuja kattoon vuosien varrella. Aiomme olla näissä autoissa pitkään joka päivä ja meillä on oltava mukavaa, lähteet kertoivat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli