Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tanskalainen mestaripainonnostaja ja voimamies George Olesen on menehtynyt

painonnosto
AOP

Tanskalainen George Olesen, joka on pitänyt hallussaan useita Guinnessin maailmanennätyksiä ja voittanut useita mitaleja painonnostossa.

George Olesenin kuoleman vahvisti hänen vaimonsa Jeanne Olesen. 60-vuotiaalta tanskalaiselta jäi jälkeen vaimo ja kaksi lasta.

Georgen hyvä ystävä Jens “The Beast” Dalsgaard julkaisi surunvalittelunsa Instagramissa.

– Minulla on aina sinut sydämessäni – ajattelen sinua aina, kun saavutan suuria asioita, ja tiedän, että katselet. Nähdään Valhallassa, vanhat soturit!, Dalsgaard kirjoitti.

George on aiemmin ollut maailman vahvin mies ja asettanut jopa 199 Guinnessin ennätystä. Hänet tunnettiin muun muassa siitä, että hän nosti kulmasohvan, jossa istui viisi ihmistä, yhdellä sormella. Hän on myös hinannut yli 10 000 tonnia painavaa ruotsalaista lauttaa 6,5 metriä.

Mies oli ollut vuodesta 2009 lähtien työkyvyttömyyseläkkeellä. Hän loukkaantui törmättyään autollaan moottoripyöräilijään kesällä 2007. Vaikka Olesen oli 65-prosenttisesti vammautunut, hän voitti vielä helmikuussa 2020 painonnostossa Tanskan mestaruuden.

Olesen julkaisi tosin toissa viikolla Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoi, että häneltä oli löydetty suuri veritulppa, mitä oli hoidettu. Mies oli kuvissa sairaalahoidossa apean näköisenä, mutta kertoi päässeensä kotiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut