Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Texasilaisessa kiihdytysajokilpailussa nähtiin vakava kuolonkolari

kiihdytysajo
AOP

Yhdysvaltain Texasin Kerrvillessä järjestetyssä kiihdytysajokilpailussa kilpa-auto syöksyi katsojien sekaan ja aiheutti suuret henkilövahingot.

Kaksi lasta kuoli ja kahdeksan muuta ihmistä loukkaantui Texasin Kerrvillessä pidetyssä kiihdytysajotapahtumassa, kun kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja törmäsi yleisöön lauantaina. Airport Race Wars 2 -tapahtuma keräsi tuhansia ihmisiä Kerrville-Kerr County -lentokentälle.

Onnettomuus tapahtui noin klo 15.20, kun kilpakuski kiihdytti kisastartissaan ja menetti autonsa hallinnan. Poliisin mukaan auto törmäsi pysäköityihin ajoneuvoihin ja katsojiin, jotka seurasivat kisoja.

Neljä 26-46-vuotiasta uhria kuljetettiin ilmakuljetuksella läheisille sairaaloille onnettomuuspaikalta, joka on noin 60 kilometriä San Antoniosta luoteeseen. Yksi loukkaantuneista, 46-vuotias nainen, vietiin University Medical Centeriin ja on poliisin mukaan kriittisessä tilassa.

Kaksi muuta lasta, 4-vuotias poika ja kolmen kuukauden ikäinen tyttövauva, kuljetettiin Peterson Regional Medical Centeriin tarkastusta varten. 34-vuotias kilpa-autoilija vietiin San Antonio Medical Centeriin ja hänen tilansa on vakaa. Kaksi muuta loukkaantunutta sai hoitoa paikan päällä.

Kuolleiden lasten henkilöllisyyttä ei ole vielä julkistettu. Poliisin mukaan tutkinta on kesken.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut