Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Peking 2022

Pekingin talviolympialaiset ja -paralympialaiset julkaisivat kisojen Playbookit

Zhangjiakou Pekingin talviolympialaiset 2022
AOP

Kaksi Playbookia, talviolympialaisten ja -paralympialaisten viralliset sääntökirjat kaikille osallisille, tarjoavat kattavat korona-ohjeet, jotka auttavat osallistujia valmistautumaan matkustamaan Kiinaan ja saapumaan Kiinaan, täyttämään roolinsa talviolympialaisissa ja -paralympialaisissa sekä lähtemään Pekingistä.

Kansainvälisen olympiakomitean IOC:n olympialaisten pääjohtaja Christophe Dubi kertoi Playbookien yksityiskohdista.

– Playbookit tarjoavat pelisuunnitelman, joka auttaa talviolympialaisten ja -paralympialaisten osallistujia ja myös aikallista väestöä pysymään turvassa ja terveenä kisojen aikana. IOC, Kansainvälinen paralympiakomitea IPC ja Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset ja -paralympialaiset ovat kehittäneet ne yhdessä.

– Niissä on otettu huomioon viimeisimmät tieteelliset neuvot ja todistetut pandemian aikana toteutetut vastatoimenpiteet. Tämä sisältää tärkeitä oppeja viime kuukausien kansainvälisistä urheilutapahtumista.

Playbookien perimmäinen tarkoitus on selvä – kaikkien osallisten suojeleminen.

– Haluamme kaikkien kisoissa olevan turvassa, siksi pyydämme kaikkia osallistujia noudattamaan näitä ohjeita. Kaikkien pysyminen terveinä varmistaa, että keskittyminen pysyy olympia- ja paralympialaisten perusasioissa – urheilijoissa ja urheilussa.

Colleen Wrenn, IPC:n paralympialaispääjohtaja, oli samoilla linjoilla Dubin kanssa.

– Erityisesti viimeiset 12 kuukautta ovat osoittaneet, että suuret urheilutapahtumat, joissa on mukana useita sidosryhmiä eri puolilta maailmaa, voidaan järjestää turvallisesti edellyttäen, että kaikki osallistuvat noudattavat järjestäjien määrittelemiä korona-vastatoimia.

– Meillä meneillään olevan korona-pandemian vuoksi kenelläkään Pekingin vuoden 2022 talviolympialaisissa- ja paralympialaisissa ei ole varaa olla omahyväinen. Siksi on erittäin tärkeää, että kaikki kisoihin osallistumista suunnittelevat noudattavat sääntökirjojen periaatteita, jotka perustuvat uusimpiin tieteellisiin neuvoihin ja muista tapahtumista saatuihin keskeisiin oppimuksiin.

Zirong Han, Pekingin vuoden 2022 kisojen varapuheenjohtaja ja pääsihteeri, kertoi maan olevan avoimen kutsuva osallistujille.

– Pekingin vuoden 2022 kisat toivottavat tervetulleeksi urheilijat ja kaikki muut sidosryhmät ympäri maailmaa Kiinaan osallistumaan Pekingin vuoden 2022 talviolympia- ja paralympiakisoihin. Perusteellisen keskustelun ja kuulemisen jälkeen KOK, IPC ja Pekingin vuoden 2022  kisat kehittivät yhdessä kisojen Playbookien ensimmäiset painokset. Ohjekirjat osoittavat kaikkien osapuolten yksimielisyyden.

– Pelikirjoja kehitettäessä asetimme ensisijaiseksi tavoitteeksi kaikkien kisoihin osallistujien, mukaan lukien urheilijoiden, sekä kiinalaisten turvallisuuden ja terveyden turvaamisen, hyödyntäen muiden kansainvälisten urheilutapahtumien kokemuksia ja tällä hetkellä voimassa olevaa korona-politiikkaa Kiinassa.

Han vannoo kisojen onnistumisen nimeen.

– Työskentelemme kaikkien sidosryhmien kanssa Playbookien toteuttamiseksi ja yhdessä toimitamme maailmalle virtaviivaiset, turvalliset ja upeat kisat.

Nämä kaksi pelikirjaa kattavat kisojen kaikkien osallistujien koko matkan, ja niissä esitetään yksityiskohtaisesti osallistumisvaatimukset ja toimenpiteet, joita suljetussa kuplajärjestelmässä tulee käyttöön. Tämä sisältää lisätietoja keskeisistä käytännöistä, jotka hahmoteltiin äskettäisessä IOC:n johtokunnan kokouksessa.

Pelikirjoissa hahmotellut keskeiset periaatteet

Kisakuplan hallinta: Jotta jokainen voisi suorittaa päivittäisiä toimintojaan, jotka ovat olennaisia ​​​​rooleilleen kisojen aikana – on määritelty erityinen järjestelmä, joka pitää kisaosallistujat ja ihmiset Kiinassa turvassa vähentämällä tarpeettomia vuorovaikutuksia.

Tämän suljetun kuplajärjestelmän avulla kisojen osallistujat pääsevät Kiinaan ilman pakollista 21 päivän karanteenia edellyttäen, että he ovat täysin rokotettuja Playbookien mukaisesti.

Rokotukset: Rokotteiden on todistettu vähentävän korona-tartuntoja ja -leviämistä, ja ne ovat keskeinen työkalu toimintojen turvallisen suorittamisen mahdollistamiseksi. Täysrokote on pakollinen vähintään 14 päivää ennen lähtöä Kiinaan, jotta se voidaan sallia kuplajärjestelmässä ilman karanteenia.

Kaikkien, joita ei ole täysin rokotettu Playbookien mukaan, on oltava 21 päivän karanteenissa saapuessaan Pekingiin. Urheilijoille ja joukkueen toimihenkilöille voidaan myöntää poikkeuksia tapauskohtaisesti lääketieteellisistä syistä.

Testaa, jäljitä ja eristä: Testaamalla otetaan käyttöön tiukat protokollat ​​korona-viruksen tunnistamiseksi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Voidaan myös selvittää, kenelle virus on saattanut siirtyä kontaktien jäljittämisen kautta. Voidaan myös käyttää eristystä ja karanteenia estääksemme viruksen leviämisen.

Fyysisen vuorovaikutuksen minimointi: Korona tarttuu pääasiassa hengityksen pienten nestehiukkasten kautta, jotka hengitetään ulos yskimisen, aivastamisen, puhumisen, huutamisen tai laulamisen seurauksena. Siksi on tärkeää olla rokotettu, minimoida fyysinen vuorovaikutus, käyttää maskia ja välttää suljettuja, ruuhkaisia ​​tai lähikontakteja sisältäviä tiloja.

Hygienian huomioon ottaminen: Hyvän hygienian perusteet ovat tärkeitä kaikkien turvallisuuden kannalta – käsien puhdistaminen säännöllisesti ja perusteellisesti, pintojen desinfiointi, kasvojen koskettelun välttäminen ja kasvomaskin käyttäminen koko ajan.

Korona-yhteyshenkilöt: Jokaista kisoihin osallistuvaa organisaatiota pyydetään pian nimeämään korona-yhteyshenkilö(t) CLO:t. CLO tukee pelien osallistujia varmistamalla, että he ymmärtävät Playbookien sisällön ja niiden noudattamisen tärkeyden.

Playbookien toiset painokset on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna, ennen talviolympialaisia, jotka järjestetään 4.-20. helmikuuta 2022, ja talviparalympialaisia, jotka pidetään 4.-13. maaliskuuta 2022.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022