Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Talviurheilu

Yle: Therese Johaug jättää Tour de Skin väliin

Therese Johaug hiihtäjä Norja
AOP

Norjan maastohiihtokuningatar Therese Johaug on ilmoittanut jättävänsä vuodenvaihteessa kisattavan Tour de Skin väliin. Naisen kauden päätavoite siintää keväällä.

Maastohiihdon norjalaista 33-vuotiasta supertähteä Therese Johaugia ei nähdä vuodenvaihteen hiihtokarnevaalilla Tour de Skillä. Johaug tähyää parhaaseen mahdolliseen vauhtiin helmikuussa, jolloin Pekingissä kisataan vuoden 2022 talviolympialaiset.

– Olen huomannut viime vuosina, etten tarvitse niin montaa kisaa saadakseni kroppani kuntoon. Haluan matkata olympialaisiin ja tunnen, että olen tehnyt kaiken mahdollisen ollakseni valmis sinne, Johaug totesi Norjan yleisradion TV2-kanavalle.

Joulukuun 28. päivänä alkavan Tourin ajan Johaug on kotona Norjassa, jonne hän kotiutuu korkean paikan leiriltä. Joulun vietto äidin ja isän kanssa jää häneltä väliin. Ensimmäisen kerran.

– Sydäntä kouraisi kertoa äidille ja isälle, etten ole kotona jouluaattona. Onneksi leirillä on mukana pitkäaikainen poikaystävä Nils Jakob Hoff, Johaug sanoi.

Lähde: Yle

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu